Happy Boss stÄr för enkelhet, kreativitet och personlighet. I vÄra telefonitjÀnster har vi valt att satsa pÄ det som Àr enkelt för er som kund. De tjÀnster vi genomför bygger alla pÄ en Äterkommande mÄnadsvis fakturering istÀllet för att fÄ toppar och dalar och stora investeringar. Men framförallt Àr det viktigt att ni ska ni kÀnna er sÀkra med att lÀgga ut er telefoni pÄ oss.

 

TELEFONI – KUNDFOKUS OCH KUNDNYTTA

Vi pÄ Happy Boss kan inte er verksamhet som ni, men vi kan vÄra telefonilösningar och tillsammans skapar vi en operatörsoberoende och framtidssÀkrad kommunikation, anpassad helt efter er.

UTBUD

Vi Àr en oberoende leverantör som har tillgÄng till ett flertal olika vÀxlar och lösningar vilket gör att vi kan leverera till alla typer av kunder frÄn enstaka anknytningar till 1000 anknytningar. Nnedan finner du ett axplock

– Traditionella vĂ€xelsystem monterad hos er
– Moderna IP-baserade vĂ€xelsystem placerade hos er
– Operatörsoberoende telefonvĂ€xel som tjĂ€nst (moltjĂ€nst)
– OperatörsvĂ€xlar frĂ„n Telia, Telenor, Tele2 eller Tre

TELEFONI SOM TJÄNST

Vill ni öka effektiviteten i ert företag samtidigt som ni kan minska kostnaderna? DÄ Àr vÄr telefonitjÀnst ett starkt erbjudande till er. Vi kan med denna tjÀnst erbjuda er det senaste i teknikvÀg gÀllande vÀxellösningar för telefoni. Lösningen Àr skalbar sÄ att den passar just ert företags behov perfekt. MÄlet med vÄr telefonitjÀnst Àr att den alltid ska vara uppdaterad med det senaste kring teknik som finns tillgÀnglig pÄ marknaden, samt att ni som kund ej ska behöva fundera pÄ det.

VÄr lösning Àr helt operatörsoberoende och kan kompinera bÄde Softfone, IP telefoner och mobiltelefoner.

FJÄRRSUPPORT

För att logga in pÄ er HappytelefonivÀxel (Happy, Easy, Telepo eller Mitel): tele.voicecloud.se
För fjÀrrstyrning av er HappytelefonivÀxel (Happy, Easy, Telepo eller Mitel): get.teamviewer.com

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!