Happy Boss står för enkelhet, kreativitet och personlighet. I våra telefonitjänster har vi valt att satsa på det som är enkelt för er som kund. De tjänster vi genomför bygger alla på en återkommande månadsvis fakturering istället för att få toppar och dalar och stora investeringar. Men framförallt är det viktigt att ni ska ni känna er säkra med att lägga ut er telefoni på oss.

 

TELEFONI – KUNDFOKUS OCH KUNDNYTTA

Vi på Happy Boss kan inte er verksamhet som ni, men vi kan våra telefonilösningar och tillsammans skapar vi en operatörsoberoende och framtidssäkrad kommunikation, anpassad helt efter er.

UTBUD

Vi är en oberoende leverantör som har tillgång till ett flertal olika växlar och lösningar vilket gör att vi kan leverera till alla typer av kunder från enstaka anknytningar till 1000 anknytningar. Nnedan finner du ett axplock

– Traditionella växelsystem monterad hos er
– Moderna IP-baserade växelsystem placerade hos er
– Operatörsoberoende telefonväxel som tjänst (moltjänst)
– Operatörsväxlar från Telia, Telenor, Tele2 eller Tre

TELEFONI SOM TJÄNST

Vill ni öka effektiviteten i ert företag samtidigt som ni kan minska kostnaderna? Då är vår telefonitjänst ett starkt erbjudande till er. Vi kan med denna tjänst erbjuda er det senaste i teknikväg gällande växellösningar för telefoni. Lösningen är skalbar så att den passar just ert företags behov perfekt. Målet med vår telefonitjänst är att den alltid ska vara uppdaterad med det senaste kring teknik som finns tillgänglig på marknaden, samt att ni som kund ej ska behöva fundera på det.

Vår lösning är helt operatörsoberoende och kan kompinera både Softfone, IP telefoner och mobiltelefoner.

FJÄRRSUPPORT

För att logga in på er Happytelefoniväxel (Happy, Easy, Telepo eller Mitel): tele.voicecloud.se
För fjärrstyrning av er Happytelefoniväxel (Happy, Easy, Telepo eller Mitel): get.teamviewer.com

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!