När du behöver hjälp, är det just det du ska få.

Service är en egen produkt hos oss.
Vi lever som vi lär och köper så mycket vi kan som tjänst i molnet. Vi vet därför hur lätt det är att känna sig utan kontroll och känna sig utlämnad i någon annans händer. Därför har vi så hög fokus på service och support på alla våra produkter och tjänster. Hos Happy Boss skall du känna dig trygg och alltid veta att du får den hjälp du behöver.

Oavsett hur ofta, hur länge eller hur många ärenden du vill ha hjälp med så ingår det i Happy Support.
Du behöver inte tänka två gånger innan du tar kontakt med Happy Boss. Vi debiterar varken per ärenden eller per minut. All hjälp ingår i Happy Support. Behöver du hjälp, tveka inte – hör av dig!

Uppgraderingar, service och underhåll ingår i Happy Support.
Växeln utvecklas konstant och lanserar nya funktioner årligen. Dessa uppdateringar får alla våra kunder ta del av kostnadsfritt. Service och underhåll är vår uppgift, vi ser till att din växel är i bästa möjliga skick och fungerar som den ska.

Allt från konfiguration och generella frågeställningar till felanmälningar ingår i Happy Support.
Till vår support ringer du om du vill ha hjälp med konfigurering och förändring av din växel. Självklart tar vi hand om dina felanmälningar och hjälper till vid eventuella problem. Vi vill även att du tar kontakt med teknikerna om du har generella frågor om vår tjänst eller bara vill bolla tankar och idéer.

Hos Happy Boss blir du kändis och vi vet vem du är!
För oss handlar inte service om att bara lyfta på luren eller svara på ett mail. För oss är självklart svarstider och snabb återkoppling viktigt. Lika viktigt är engagemang och kvalité!

Om ni inte är nöjda med Happy Support av någon anledning bjuder vi på supportavgiften den månaden.
Skulle ni mot förmodan inte vara nöjda med Happy Support´s leverans så bjuder vi på supportavgiften den månaden.

För kundplacerade lösningar skapas ett serviceavtal vid var tillfälle.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!