STORKUNDSSÄLJARE

OM FÖRETAGET


Happy Boss har blivit tilldelade flertalet utmÀrkelser sedan starten för 8 Är sen, de har exempelvis blivit DI Gasell samt nominerade till Entrepeneur of the Year. Happy Boss har Àven lagt en treÄrsplan och i den ligger mÄlet att nÄ 180 miljoner i omsÀttning. För att nÄ detta behöver de ha rÀtt medarbetare med rÀtt attityd och instÀllning. Vi Àr experter pÄ relationer som vi vet Àr det allra viktigaste inom kundvÄrd.

Happy Boss har möjlighet att erbjuda ett avtal för företagets all kontorsteknik dÀr service ingÄr. Vi hjÀlper kunden att hitta den bÀsta lösningen inom Facilitylösningar som tex kaffe, lokalvÄrd, vÀxter, frukt, vatten men Àven , IT lösningar, copyprintlösningar, telefoni,  video- konferensteknik.  

Happy Boss Àr ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör vi mycket roliga saker ihop. Vi har skapat nÄgot vi kallar, Living Happy Boss, som gÄr ut pÄ att vi har kul pÄ dagarna, men Àven utanför arbetstid. Varje medarbetare Àr unik och vi försöker se till att varje medarbetare trivs och utvecklas. Vi Äker pÄ resor tillsammans, seglingar, gÄr pÄ fotboll, har öl och champagneprovningar, golftÀvlingar etc.

2018/19  omsÀtter Happy Boss ca 87 miljoner kronor och vi visar goda resultat varje Är. Sedan starten 2011 har Happy Boss kontinuerligt ökat omsÀttningen och uppvisat vÀldigt bra resultat.

Inför nÀsta Är ska vi nÄ 100 Miljoner i omsÀttning och dÄ Äker vi till New York med hela företaget!!!

 

OM TJÄNSTEN

Som storkundssÀljare ligger ditt fokus pÄ att sÀlja in vÄra lösningar till större företag tex  200-1000 anstÀllda. Du kommer att sÀlja inom alla vÄra affÀrsomrÄden, sÄsom; facility, copyprinters, telefoni etc. Du kommer sjÀlvklart att fÄ hjÀlp av vÄra affÀrsomrÄdesansvariga pÄ vÀgen. Men du kommer att vara ansvarig för hela sÀljprocessen frÄn att boka möte, upphandling, förhandling samt avslut. Detta Àr en spÀnnande och intensiv befattning som Àr strategiskt viktig för att Happy Boss ska nÄ sina lÄngsiktiga mÄl. Du har en egen sÀljbudget som du ska strÀva att nÄ varje mÄnad.

 

OM DIG

Vi söker dig som tycker om att arbeta med försÀljning och Àr mycket mÄlinriktad. Vidare ser vi att du Àr prestigelös och orÀdd och har inga problem att gÄ utanför din trygghetszon. Du gillar högt tempo och tycker det Àr kul att trÀffa mÀnniskor. Du Àlskar försÀljning och trivs i en miljö dÀr det Àr fokus pÄ affÀrer hela tiden.
Det kommer krÀvas att du Àr sjÀlvgÄende som person dÄ detta Àr ett fritt och sjÀlvstÀndigt arbete, men du har en sÀljchef som kommer coacha dig. Du kommer ingÄ i en sÀljorganisation pÄ 15 sÀljare, men dÀr 2-3 st jobbar mot större kunder idag.  Vi tror ocksÄ att du Àr kreativ och gÀrna kommer med egna idéer och aktivt söker nya möjligheter för att nÄ dina mÄl. Det viktigaste i den hÀr rollen Àr din personlighet men vi kommer att lÀgga stor vikt ifrÄn att du kan pÄvisa bra uppnÄdda resultat. Vi ser det som ett krav att du jobbat inom nÄgot av följande omrÄden tidigare, Facility lösningar som tex kaffemaskiner, lokalvÄrd, men Àven Företagstelefoni, IT drift, copyprintlösningar eller videolösningar. Körkort Àr ett krav för denna tjÀnst.

Happy Boss erbjuder dig ett spÀnnande och utmanande uppdrag och för rÀtt person finns stora utvecklingsmöjligheter i en framgÄngsrik och nytÀnkande organisation. Happy Boss Àr ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör mycket roliga aktiviteter ihop. Varje medarbetare Àr unik och vi försöker se till att alla trivs och utvecklas. Exempel pÄ aktiviteter vi gör ihop Àr resor, seglingar, fotboll, öl- och champagneprovningar och golftÀvlingar. NÀr du börjar pÄ Happy Boss kommer du att fÄ en tydlig karriÀrplan som strÀcker sig tre Är framÄt, dÀr du ser hur din utveckling pÄ Happy Boss kommer att se ut. Hos oss fÄr du Àven dator, mobil och gymkort. Happy boss sitter i fina kontor i Solna business park.

 

PROFIL

 

VÄLKOMMEN ATT SÖKA!
Maila Patrick.theorell@happyboss.se

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!