STORKUNDSSÄLJARE

OM FÖRETAGET


Happy Boss har blivit tilldelade flertalet utmärkelser sedan starten för 8 år sen, de har exempelvis blivit DI Gasell samt nominerade till Entrepeneur of the Year. Happy Boss har även lagt en treårsplan och i den ligger målet att nå 180 miljoner i omsättning. För att nå detta behöver de ha rätt medarbetare med rätt attityd och inställning. Vi är experter på relationer som vi vet är det allra viktigaste inom kundvård.

Happy Boss har möjlighet att erbjuda ett avtal för företagets all kontorsteknik där service ingår. Vi hjälper kunden att hitta den bästa lösningen inom Facilitylösningar som tex kaffe, lokalvård, växter, frukt, vatten men även , IT lösningar, copyprintlösningar, telefoni,  video- konferensteknik.  

Happy Boss är ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör vi mycket roliga saker ihop. Vi har skapat något vi kallar, Living Happy Boss, som går ut på att vi har kul på dagarna, men även utanför arbetstid. Varje medarbetare är unik och vi försöker se till att varje medarbetare trivs och utvecklas. Vi åker på resor tillsammans, seglingar, går på fotboll, har öl och champagneprovningar, golftävlingar etc.

2018/19  omsätter Happy Boss ca 87 miljoner kronor och vi visar goda resultat varje år. Sedan starten 2011 har Happy Boss kontinuerligt ökat omsättningen och uppvisat väldigt bra resultat.

Inför nästa år ska vi nå 100 Miljoner i omsättning och då åker vi till New York med hela företaget!!!

 

OM TJÄNSTEN

Som storkundssäljare ligger ditt fokus på att sälja in våra lösningar till större företag tex  200-1000 anställda. Du kommer att sälja inom alla våra affärsområden, såsom; facility, copyprinters, telefoni etc. Du kommer självklart att få hjälp av våra affärsområdesansvariga på vägen. Men du kommer att vara ansvarig för hela säljprocessen från att boka möte, upphandling, förhandling samt avslut. Detta är en spännande och intensiv befattning som är strategiskt viktig för att Happy Boss ska nå sina långsiktiga mål. Du har en egen säljbudget som du ska sträva att nå varje månad.

 

OM DIG

Vi söker dig som tycker om att arbeta med försäljning och är mycket målinriktad. Vidare ser vi att du är prestigelös och orädd och har inga problem att gå utanför din trygghetszon. Du gillar högt tempo och tycker det är kul att träffa människor. Du älskar försäljning och trivs i en miljö där det är fokus på affärer hela tiden.
Det kommer krävas att du är självgående som person då detta är ett fritt och självständigt arbete, men du har en säljchef som kommer coacha dig. Du kommer ingå i en säljorganisation på 15 säljare, men där 2-3 st jobbar mot större kunder idag.  Vi tror också att du är kreativ och gärna kommer med egna idéer och aktivt söker nya möjligheter för att nå dina mål. Det viktigaste i den här rollen är din personlighet men vi kommer att lägga stor vikt ifrån att du kan påvisa bra uppnådda resultat. Vi ser det som ett krav att du jobbat inom något av följande områden tidigare, Facility lösningar som tex kaffemaskiner, lokalvård, men även Företagstelefoni, IT drift, copyprintlösningar eller videolösningar. Körkort är ett krav för denna tjänst.

Happy Boss erbjuder dig ett spännande och utmanande uppdrag och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter i en framgångsrik och nytänkande organisation. Happy Boss är ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör mycket roliga aktiviteter ihop. Varje medarbetare är unik och vi försöker se till att alla trivs och utvecklas. Exempel på aktiviteter vi gör ihop är resor, seglingar, fotboll, öl- och champagneprovningar och golftävlingar. När du börjar på Happy Boss kommer du att få en tydlig karriärplan som sträcker sig tre år framåt, där du ser hur din utveckling på Happy Boss kommer att se ut. Hos oss får du även dator, mobil och gymkort. Happy boss sitter i fina kontor i Solna business park.

 

PROFIL

 

VÄLKOMMEN ATT SÖKA!
Maila Patrick.theorell@happyboss.se

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!