Happy Boss hjälper Värmevärden att spara tid och pengar

Happy Boss erbjuder skräddarsydda lösningar inom kontorsmaskiner och tillbehör till svenska företag.

Värmevärden är en av många kunder som tagit hjälp av Happy Boss. 
– Under deras paraply fungerar allting precis som det ska, säger Gustaf Molin, IT-chef på Värmevärden.

Happy Boss hjälper Värmevärden med copyprinters, video- och konferensteknik och telefoni. Genom att använda sig av en och samma leverantör blir Värmevärdens jobb enklare, billigare och effektivare. Enligt Gustaf Molin är det bästa med Happy Boss att de levererar teknik som fungerar.

– Print har tidigare haft en tendens att krångla och mycket tid gick åt till att lösa dessa problem. Men det ändrades så fort vi började hyra skrivare av Happy Boss för flera år sedan. Under deras paraply fungerar allting precis som det ska, säger Gustaf Molin.

Happy Boss sätter dessutom alltid sina kunders behov främst och skapar tjänster utifrån deras önskemål.

– Vi har ungefär 5000 företag som vi fakturerar varje månad. Jag frågade Patrick Theorell från Happy Boss om de kunde printa och leverera våra fakturor. De hade inte tjänsten men skapade den på vår begäran. De vill verkligen leverera det kunden vill ha, säger Gustaf Molin.

Enkel och högkvalitativ kommunikation
Värmevärden är ett energiföretag som levererar fjärrvärme till bostäder, industrier och lokaler och finns på 17 platser runt om i Sverige. Att de är utspridda geografiskt gör att de har ett stort behov av smidig kommunikation inom företaget. Men det tog lång tid innan de hittade rätt alternativ.

– Jag har tittat på många videotjänster genom åren men ingen har varit tillräckligt bra för att satsa på. Men Happy Boss lösning kändes enkel att jobba med och hade väldigt hög kvalitet, säger Gustaf Molin.

Värmevärden har monterat in fasta installationer på sina fem största anläggningar och även kopplat in en molntjänst. På så sätt kan de ha videomöten med hjälp av installationerna på plats och via mobiltelefonen eller datorn. Happy Boss videolösning har blivit en viktig del i Värmevärdens sätt att arbeta och gör att de i dag kan spara både tid, pengar och miljö.

– Vi har ersatt vartannat fysiskt möte med videokonferens. Det har gett oss mycket bättre möjligheter till att samarbeta och kommunicera vilket i sin tur har gett oss högre kvalitet i vårt arbete. Vi har även börjat resa mindre. Det är ett stort plus för oss men även för miljön, säger Gustaf Molin.

Förenklar även för kunderna
Värmevärden har utökat sitt samarbete med Happy Boss mer och mer. Tidigare såg företagets telefonväxel annorlunda ut. Då hade de externa leverantörer utöver sin vanliga växel. En tog emot samtal när växeln inte kunde svara, en annan skötte den tekniska delen och en tredje hanterade kundens felanmälan. I dag har de samlat alla på en och samma plats.

– Nu har vi i stället ett enda telefonnummer till Värmevärden. Via det numret kan kunden bestämma vem de vill prata med. Med hjälp av Happy Boss lösning har vi kunnat förenkla för både kunden och för oss själva. Happy Boss är en viktig partner och vi hoppas att vårt samarbete fortsätter i lång tid framåt, avslutar Gustaf Molin.

Gustaf Molin

IT-Chef

Torvalla Bil valde Happy Boss för en bred portfölj

Med Happy Boss smidiga kontorslösningar har Torvalla Bil i Stockholm dragit ner på fakturaflödet och samlat alla avtal under ett tak. Jonas Westerbotn, på Torvalla Bil i Värmdö, är mest nöjd med hur smidigt samarbetet är.

  • Från Happy Boss får vi flera produkter och tjänster på ett avtal och en faktura. Det gör det lättare att få översikt över företagets utgifter, säger Jonas Westerbotn, VD för Torvalla Bil.

 

I ett och ett halvt år har Torvalla Bil i Värmdö trivts med sin helhetslösning från Happy Boss. Från att tidigare haft flera olika samarbetspartners för kontorslösningar samlades alla avtal istället under ett tak. Jonas Westerbotn på Torvalla Bil i Värmdö är mycket nöjd med lösningarna från Happy Boss och rekommenderar andra företag att samarbeta med dem.

  • Det är smidigt och enkelt att hantera. Sedan vi inledde samarbetet med Happy Boss har fakturaflödet minskat avsevärt, säger Jonas Westerbotn.

 

På Torvalla Bil valde de att använda sig av Happy Boss bland annat på grund av det stora utbudet. Idag får de allt från kontorsmaterial och telefoner till skrivare och kaffemaskiner från Happy Boss. Jonas ser ljust på samarbetets framtid. När de i början av november öppnade sin fjärde anläggning beställdes flera saker till det nya kontoret. Det var inte heller länge sedan de skrev ett nytt avtal som inkluderade telefoni och entrémattor i helhetslösningen.

  • Happy Boss har en bredare portfölj än vad andra har. Vi kommer säkert att utöka med fler tjänster från Happy Boss i framtiden, säger Jonas Westerbotn.

 

Ett nummer att ringa

Happy Boss har hjälpt Torvalla Bil att avsluta alla tidigare abonnemang från andra företag. Jonas är mycket nöjd med samarbetet och är speciellt nöjd med hur mycket enklare det är för företaget att hålla ordning på alla utgifter. Dessutom har de nu endast ett nummer till en supporttjänst för alla produkter. Så varesig det är kaffemaskinen eller telefonen som krånglar så hjälper Happy Boss till att lösa problemen, och kontorsarbetet flyter på smärtfritt.

  • Tidigare har det varit många avtal att hålla reda på eftersom det var ett för varje tjänst. Nu när vi har Happy Boss finns det bara ett avtal för alla produkter. Det blir enkelt för företaget, avslutar Jonas Westerbotn.

Jonas Westerbotn

VD

Flexibla helhetslösningar lockade Vanderbilt att välja Happy Boss

 

Under många år hade James Milne, inköpare på säkerhetsföretaget Vanderbilt, ett flertal leverantörer att hålla reda på när det kommer till inköp av till exempel copyprinters, städning, IT-utrustning och kaffemaskiner. Sedan en tid tillbaka använder de istället effektiva helhetslösningar från Happy Boss.

– Det har underlättat mitt arbete rejält, jag har en bättre överblick av det vi köper in och ett högt förtroende för leverantören, säger James Milne.

 

Det amerikanskägda Vanderbilt startades 2012 och är ett världsledande företag inom säkerhetslösningar. De levererar bland annat övervakningskameror, passerkortslösningar och inbrottslarm till en rad olika branscher – som inom vården, myndigheter och skolor. På det svenska kontoret i Solna jobbar James Milne, med att köpa in allt som behövs på en arbetsplats. Det handlar om både tjänster och produkter, alltifrån kaffemaskiner, skrivare, städning, växter och inredning – som idag köps in från ett och samma ställe, Happy Boss.

– Vi valde Happy Boss för att de har allt i ett. Tidigare hade vi en leverantör per produkt eller tjänst vi köpte in. Det var en mängd olika fakturor, avtal och kontaktpersoner att hålla reda på, nu har vi 10-12 färre fakturor per månad. Vi började med att köpa in en frankeringsmaskin och fick därefter en god kontakt med säljaren och på den vägen är det, säger James.

 

Förtroendet väger tungt

När James skulle välja ny leverantör av kontorsrelaterade material och tjänster till Vanderbilt var det viktigt att han skulle få förtroende för den nya leverantören och att de skulle ha en bra dialog. Idag, tre år efter att frankeringsmaskinen beställdes, är James mycket nöjd över beslutet att använda sig av Happy Boss helhetslösning.

– Det är enkelt att samarbeta med Happy Boss och jag kan verkligen lita på att de levererar. Det vi kommer överens om återspeglar sig alltid i verkligheten. Jag har högt förtroende för vår kontaktperson Josef Elias, som är extremt kunnig och har god kännedom om tjänsterna och produkterna de tillhandahåller, säger James.

 

James är dessutom nöjd med flexibiliteten kring helhetslösningen och den snabba servicen, om det dyker upp ett problem är det enkelt att få hjälp.

– Tidigare behövde jag kontakta flera olika personer för ett ändamål, nu räcker det med att ringa ett nummer och jag får en lösning omgående. Happy Boss är snabba, smidiga och enkla att jobba med, säger James.

 

Josef Elias har arbetat med Vanderbilt sedan de valde att teckna avtal och menar att samarbetet har gått väldigt bra. Happy Boss levererar bland annat produkter och tjänster inom affärsområdet Facility, där till exempel städning, växthantering, återvinning och bemanning ingår. De levererar också skrivare, kaffemaskiner och digital skyltning.

– Vanderbilt är en fantastisk organisation och vi har ett gott samarbete. James och jag har fått bra kontakt och kan alltid ha en öppen dialog, säger Josef Elias, teamchef på Happy Boss.

James Milne

Facility Manager

Vi på ERA Lindhagen har valt Happy Boss som leverantör av allt vårt kontorsmaterial, copyprinter och kaffemaskin, digital skyltning. Jag upplever dem som väldigt professionella och enkla att ha att göra med. Vi är väldigt nöjda kunder till Happy Boss!

Cristo Savidis

Kontorschef

Vi är mycket nöjda med Happy Boss som helhetsleverantör av alla våra copyprinters, högvolymsprinter samt konferensrum.

Jag upplever dem som väldigt professionella och enkla att ha att göra med. Dem är väldigt snabba på service och återkopplar vad det än kan vara.

Happy Boss gör även det där lilla extra som jag uppskattar hos en leverantör.

Linus Axelsson

IT Chef

Vi har valt Happy Boss som helhetsleverantör av Copy/print eftersom de kombinerar hög kvalité med konkurrenskraftiga priser och utmärkt service. Vi är mycket nöjda med vårt val.

Elisabet Sultan

Customer Relations & Marketing Manager

Happy Boss är vår leverantör av både telefoni och copyprinter samt att vi köper kontorsmaterial från dem. Det vi uppskattar är den uppmärksamhet vi får, trots att vi är ett relativt litet bolag som inte på något sätt är några storförbrukare.
Jag kan verkligen rekommendera dem för deras trevliga bemötande och snabba service.

Jonas Rasmussen

VD

Det började med att vi hade valt en annan leverantör för våra kaffemaskiner…
Då de inte kunde hjälpa oss att dra in vatten och jag nämnde det för min kontakt på Happy Boss, som genast hjälpte till med rörmokare. Då avbeställde jag maskinerna från den andra leverantören och tog dem från Happy Boss istället.

Efter det har vi utvidgat vårt samarbete med både copyprinters, it utrustning, kontorsmaterial och AV-utrustning till våra klassrum.

Vad vi än behöver hjälp med, är det bara att ringa vår kontaktperson så löser de resten. Jag kan verkligen ge Happy Boss mina allra bästa rekommendationer.

Anna Engardt

Rektor och Förskolechef

Efter en omfattande upphandling av ny digitalpress/högvolymsmaskin valde vi att göra affär med Happy Boss.
Det var framförallt Happy Boss säljare Tobias Martín kompetens, engagemang och lyhördhet som övertygade oss.

Dessutom har vi hittat en affärsmodell som gynnar båda parter vilket kommer leda till fler affärer.

Vi är mycket nöjda med vårt val och känner att Happy Boss är en trygg och professionell leverantör med många kreativa idéer.

David Issa

VD

Happy Boss är idag leverantör på vår telefoni, posthantering och kontorsmaterial. När vi bytte telefonväxel från UNO till Happy Boss gick allt fantastiskt smidigt och utfördes till vår största belåtenhet.

Jag vill verkligen rekommendera Happy Boss för deras trevliga bemötande, snabba service och att dom håller vad de lovar.

Sara Grahn

COO

Vi är super nöjda med allt från service av skrivare till hustomte tjänsten vi använder oss av flitigt. Trevliga, snabba och hjälpsamma med ett leende varje dag!

 

Louise Bonnier

Broadgate & Stendörren Fastigheter AB

Eductus arbetar främst med arbetsmarknad, de företag som vi har sammarbetsavtal med ligger oss varmt om hjärtat speciellt om vi är överens om värdeord som leder organisationen framåt.

 

Happy Boss har skänkt ca 100 multifunktionsskrivare till Röda Korsets kretsar runtom i hela Sverige vilket för oss var avgörande när vi skulle välja kaffeleverantör då våra rehabiliteringstjänster ofta har haft nära samarbete med just Röda Korset.

 

Att njuta av en kopp kaffe, latte, cappucino, espresso eller choklad och samtidigt veta att man gör det utav ett företag som tar sitt sociala ansvar är viktigt för oss. Sen så måste det smaka bra och det gör det.

Lisa

Hls

Vi valde Happy Boss som vår leverantör för att de har ett stort utbud av produkter/tjänster, vi sparar både tid och pengar genom att samla allt hos samma leverantör. Vi är mycket nöjda över den service vi får från Happy Boss och uppskattar de snabba leveranserna.

Monica Sjövik

Ansvarig Showroom

studieframjandet

Vi på Studiefrämjandet i Stockholms Län har valt Happy Boss som leverantör av allt vårt kontorsmaterial, copyprinter, kaffemaskin, vattenmaskiner och telefoni. Jag upplever dem som väldigt professionella och enkla att ha att göra med. De uppfyller våra miljökrav samt kvalité. Servicen är väldigt snabb och alltid en snabb återkoppling. Det som har varit en stor framgång är att Happy Boss har sänkt våra kostnader samt förbättrat kvalitén i vår verksamhet. Vi är väldigt nöjda kunder till Happy Boss och nöjda med vår kontaktperson!

Calin Imbuzean

IT och service Chef

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!