Happy Boss hjÀlper VÀrmevÀrden att spara tid och pengar

Happy Boss erbjuder skrÀddarsydda lösningar inom kontorsmaskiner och tillbehör till svenska företag.

VÀrmevÀrden Àr en av mÄnga kunder som tagit hjÀlp av Happy Boss. 
– Under deras paraply fungerar allting precis som det ska, sĂ€ger Gustaf Molin, IT-chef pĂ„ VĂ€rmevĂ€rden.

Happy Boss hjÀlper VÀrmevÀrden med copyprinters, video- och konferensteknik och telefoni. Genom att anvÀnda sig av en och samma leverantör blir VÀrmevÀrdens jobb enklare, billigare och effektivare. Enligt Gustaf Molin Àr det bÀsta med Happy Boss att de levererar teknik som fungerar.

– Print har tidigare haft en tendens att krĂ„ngla och mycket tid gick Ă„t till att lösa dessa problem. Men det Ă€ndrades sĂ„ fort vi började hyra skrivare av Happy Boss för flera Ă„r sedan. Under deras paraply fungerar allting precis som det ska, sĂ€ger Gustaf Molin.

Happy Boss sÀtter dessutom alltid sina kunders behov frÀmst och skapar tjÀnster utifrÄn deras önskemÄl.

– Vi har ungefĂ€r 5000 företag som vi fakturerar varje mĂ„nad. Jag frĂ„gade Patrick Theorell frĂ„n Happy Boss om de kunde printa och leverera vĂ„ra fakturor. De hade inte tjĂ€nsten men skapade den pĂ„ vĂ„r begĂ€ran. De vill verkligen leverera det kunden vill ha, sĂ€ger Gustaf Molin.

Enkel och högkvalitativ kommunikation
VÀrmevÀrden Àr ett energiföretag som levererar fjÀrrvÀrme till bostÀder, industrier och lokaler och finns pÄ 17 platser runt om i Sverige. Att de Àr utspridda geografiskt gör att de har ett stort behov av smidig kommunikation inom företaget. Men det tog lÄng tid innan de hittade rÀtt alternativ.

– Jag har tittat pĂ„ mĂ„nga videotjĂ€nster genom Ă„ren men ingen har varit tillrĂ€ckligt bra för att satsa pĂ„. Men Happy Boss lösning kĂ€ndes enkel att jobba med och hade vĂ€ldigt hög kvalitet, sĂ€ger Gustaf Molin.

VÀrmevÀrden har monterat in fasta installationer pÄ sina fem största anlÀggningar och Àven kopplat in en molntjÀnst. PÄ sÄ sÀtt kan de ha videomöten med hjÀlp av installationerna pÄ plats och via mobiltelefonen eller datorn. Happy Boss videolösning har blivit en viktig del i VÀrmevÀrdens sÀtt att arbeta och gör att de i dag kan spara bÄde tid, pengar och miljö.

– Vi har ersatt vartannat fysiskt möte med videokonferens. Det har gett oss mycket bĂ€ttre möjligheter till att samarbeta och kommunicera vilket i sin tur har gett oss högre kvalitet i vĂ„rt arbete. Vi har Ă€ven börjat resa mindre. Det Ă€r ett stort plus för oss men Ă€ven för miljön, sĂ€ger Gustaf Molin.

Förenklar Àven för kunderna
VÀrmevÀrden har utökat sitt samarbete med Happy Boss mer och mer. Tidigare sÄg företagets telefonvÀxel annorlunda ut. DÄ hade de externa leverantörer utöver sin vanliga vÀxel. En tog emot samtal nÀr vÀxeln inte kunde svara, en annan skötte den tekniska delen och en tredje hanterade kundens felanmÀlan. I dag har de samlat alla pÄ en och samma plats.

– Nu har vi i stĂ€llet ett enda telefonnummer till VĂ€rmevĂ€rden. Via det numret kan kunden bestĂ€mma vem de vill prata med. Med hjĂ€lp av Happy Boss lösning har vi kunnat förenkla för bĂ„de kunden och för oss sjĂ€lva. Happy Boss Ă€r en viktig partner och vi hoppas att vĂ„rt samarbete fortsĂ€tter i lĂ„ng tid framĂ„t, avslutar Gustaf Molin.

Gustaf Molin

IT-Chef

Torvalla Bil valde Happy Boss för en bred portfölj

Med Happy Boss smidiga kontorslösningar har Torvalla Bil i Stockholm dragit ner pÄ fakturaflödet och samlat alla avtal under ett tak. Jonas Westerbotn, pÄ Torvalla Bil i VÀrmdö, Àr mest nöjd med hur smidigt samarbetet Àr.

  • FrĂ„n Happy Boss fĂ„r vi flera produkter och tjĂ€nster pĂ„ ett avtal och en faktura. Det gör det lĂ€ttare att fĂ„ översikt över företagets utgifter, sĂ€ger Jonas Westerbotn, VD för Torvalla Bil.

 

I ett och ett halvt Är har Torvalla Bil i VÀrmdö trivts med sin helhetslösning frÄn Happy Boss. FrÄn att tidigare haft flera olika samarbetspartners för kontorslösningar samlades alla avtal istÀllet under ett tak. Jonas Westerbotn pÄ Torvalla Bil i VÀrmdö Àr mycket nöjd med lösningarna frÄn Happy Boss och rekommenderar andra företag att samarbeta med dem.

  • Det Ă€r smidigt och enkelt att hantera. Sedan vi inledde samarbetet med Happy Boss har fakturaflödet minskat avsevĂ€rt, sĂ€ger Jonas Westerbotn.

 

PÄ Torvalla Bil valde de att anvÀnda sig av Happy Boss bland annat pÄ grund av det stora utbudet. Idag fÄr de allt frÄn kontorsmaterial och telefoner till skrivare och kaffemaskiner frÄn Happy Boss. Jonas ser ljust pÄ samarbetets framtid. NÀr de i början av november öppnade sin fjÀrde anlÀggning bestÀlldes flera saker till det nya kontoret. Det var inte heller lÀnge sedan de skrev ett nytt avtal som inkluderade telefoni och entrémattor i helhetslösningen.

  • Happy Boss har en bredare portfölj Ă€n vad andra har. Vi kommer sĂ€kert att utöka med fler tjĂ€nster frĂ„n Happy Boss i framtiden, sĂ€ger Jonas Westerbotn.

 

Ett nummer att ringa

Happy Boss har hjÀlpt Torvalla Bil att avsluta alla tidigare abonnemang frÄn andra företag. Jonas Àr mycket nöjd med samarbetet och Àr speciellt nöjd med hur mycket enklare det Àr för företaget att hÄlla ordning pÄ alla utgifter. Dessutom har de nu endast ett nummer till en supporttjÀnst för alla produkter. SÄ varesig det Àr kaffemaskinen eller telefonen som krÄnglar sÄ hjÀlper Happy Boss till att lösa problemen, och kontorsarbetet flyter pÄ smÀrtfritt.

  • Tidigare har det varit mĂ„nga avtal att hĂ„lla reda pĂ„ eftersom det var ett för varje tjĂ€nst. Nu nĂ€r vi har Happy Boss finns det bara ett avtal för alla produkter. Det blir enkelt för företaget, avslutar Jonas Westerbotn.

Jonas Westerbotn

VD

Flexibla helhetslösningar lockade Vanderbilt att vÀlja Happy Boss

 

Under mÄnga Är hade James Milne, inköpare pÄ sÀkerhetsföretaget Vanderbilt, ett flertal leverantörer att hÄlla reda pÄ nÀr det kommer till inköp av till exempel copyprinters, stÀdning, IT-utrustning och kaffemaskiner. Sedan en tid tillbaka anvÀnder de istÀllet effektiva helhetslösningar frÄn Happy Boss.

– Det har underlĂ€ttat mitt arbete rejĂ€lt, jag har en bĂ€ttre överblick av det vi köper in och ett högt förtroende för leverantören, sĂ€ger James Milne.

 

Det amerikanskĂ€gda Vanderbilt startades 2012 och Ă€r ett vĂ€rldsledande företag inom sĂ€kerhetslösningar. De levererar bland annat övervakningskameror, passerkortslösningar och inbrottslarm till en rad olika branscher – som inom vĂ„rden, myndigheter och skolor. PĂ„ det svenska kontoret i Solna jobbar James Milne, med att köpa in allt som behövs pĂ„ en arbetsplats. Det handlar om bĂ„de tjĂ€nster och produkter, alltifrĂ„n kaffemaskiner, skrivare, stĂ€dning, vĂ€xter och inredning – som idag köps in frĂ„n ett och samma stĂ€lle, Happy Boss.

– Vi valde Happy Boss för att de har allt i ett. Tidigare hade vi en leverantör per produkt eller tjĂ€nst vi köpte in. Det var en mĂ€ngd olika fakturor, avtal och kontaktpersoner att hĂ„lla reda pĂ„, nu har vi 10-12 fĂ€rre fakturor per mĂ„nad. Vi började med att köpa in en frankeringsmaskin och fick dĂ€refter en god kontakt med sĂ€ljaren och pĂ„ den vĂ€gen Ă€r det, sĂ€ger James.

 

Förtroendet vÀger tungt

NÀr James skulle vÀlja ny leverantör av kontorsrelaterade material och tjÀnster till Vanderbilt var det viktigt att han skulle fÄ förtroende för den nya leverantören och att de skulle ha en bra dialog. Idag, tre Är efter att frankeringsmaskinen bestÀlldes, Àr James mycket nöjd över beslutet att anvÀnda sig av Happy Boss helhetslösning.

– Det Ă€r enkelt att samarbeta med Happy Boss och jag kan verkligen lita pĂ„ att de levererar. Det vi kommer överens om Ă„terspeglar sig alltid i verkligheten. Jag har högt förtroende för vĂ„r kontaktperson Josef Elias, som Ă€r extremt kunnig och har god kĂ€nnedom om tjĂ€nsterna och produkterna de tillhandahĂ„ller, sĂ€ger James.

 

James Àr dessutom nöjd med flexibiliteten kring helhetslösningen och den snabba servicen, om det dyker upp ett problem Àr det enkelt att fÄ hjÀlp.

– Tidigare behövde jag kontakta flera olika personer för ett Ă€ndamĂ„l, nu rĂ€cker det med att ringa ett nummer och jag fĂ„r en lösning omgĂ„ende. Happy Boss Ă€r snabba, smidiga och enkla att jobba med, sĂ€ger James.

 

Josef Elias har arbetat med Vanderbilt sedan de valde att teckna avtal och menar att samarbetet har gÄtt vÀldigt bra. Happy Boss levererar bland annat produkter och tjÀnster inom affÀrsomrÄdet Facility, dÀr till exempel stÀdning, vÀxthantering, Ätervinning och bemanning ingÄr. De levererar ocksÄ skrivare, kaffemaskiner och digital skyltning.

– Vanderbilt Ă€r en fantastisk organisation och vi har ett gott samarbete. James och jag har fĂ„tt bra kontakt och kan alltid ha en öppen dialog, sĂ€ger Josef Elias, teamchef pĂ„ Happy Boss.

James Milne

Facility Manager

Vi pÄ ERA Lindhagen har valt Happy Boss som leverantör av allt vÄrt kontorsmaterial, copyprinter och kaffemaskin, digital skyltning. Jag upplever dem som vÀldigt professionella och enkla att ha att göra med. Vi Àr vÀldigt nöjda kunder till Happy Boss!

Cristo Savidis

Kontorschef

Vi Àr mycket nöjda med Happy Boss som helhetsleverantör av alla vÄra copyprinters, högvolymsprinter samt konferensrum.

Jag upplever dem som vÀldigt professionella och enkla att ha att göra med. Dem Àr vÀldigt snabba pÄ service och Äterkopplar vad det Àn kan vara.

Happy Boss gör Àven det dÀr lilla extra som jag uppskattar hos en leverantör.

Linus Axelsson

IT Chef

Vi har valt Happy Boss som helhetsleverantör av Copy/print eftersom de kombinerar hög kvalité med konkurrenskraftiga priser och utmÀrkt service. Vi Àr mycket nöjda med vÄrt val.

Elisabet Sultan

Customer Relations & Marketing Manager

Happy Boss Àr vÄr leverantör av bÄde telefoni och copyprinter samt att vi köper kontorsmaterial frÄn dem. Det vi uppskattar Àr den uppmÀrksamhet vi fÄr, trots att vi Àr ett relativt litet bolag som inte pÄ nÄgot sÀtt Àr nÄgra storförbrukare.
Jag kan verkligen rekommendera dem för deras trevliga bemötande och snabba service.

Jonas Rasmussen

VD

Det började med att vi hade valt en annan leverantör för vĂ„ra kaffemaskiner…
DÄ de inte kunde hjÀlpa oss att dra in vatten och jag nÀmnde det för min kontakt pÄ Happy Boss, som genast hjÀlpte till med rörmokare. DÄ avbestÀllde jag maskinerna frÄn den andra leverantören och tog dem frÄn Happy Boss istÀllet.

Efter det har vi utvidgat vÄrt samarbete med bÄde copyprinters, it utrustning, kontorsmaterial och AV-utrustning till vÄra klassrum.

Vad vi Àn behöver hjÀlp med, Àr det bara att ringa vÄr kontaktperson sÄ löser de resten. Jag kan verkligen ge Happy Boss mina allra bÀsta rekommendationer.

Anna Engardt

Rektor och Förskolechef

Efter en omfattande upphandling av ny digitalpress/högvolymsmaskin valde vi att göra affÀr med Happy Boss.
Det var framförallt Happy Boss sÀljare Tobias Martín kompetens, engagemang och lyhördhet som övertygade oss.

Dessutom har vi hittat en affÀrsmodell som gynnar bÄda parter vilket kommer leda till fler affÀrer.

Vi Àr mycket nöjda med vÄrt val och kÀnner att Happy Boss Àr en trygg och professionell leverantör med mÄnga kreativa idéer.

David Issa

VD

Happy Boss Àr idag leverantör pÄ vÄr telefoni, posthantering och kontorsmaterial. NÀr vi bytte telefonvÀxel frÄn UNO till Happy Boss gick allt fantastiskt smidigt och utfördes till vÄr största belÄtenhet.

Jag vill verkligen rekommendera Happy Boss för deras trevliga bemötande, snabba service och att dom hÄller vad de lovar.

Sara Grahn

COO

Vi Àr super nöjda med allt frÄn service av skrivare till hustomte tjÀnsten vi anvÀnder oss av flitigt. Trevliga, snabba och hjÀlpsamma med ett leende varje dag!

 

Louise Bonnier

Broadgate & Stendörren Fastigheter AB

Eductus arbetar frÀmst med arbetsmarknad, de företag som vi har sammarbetsavtal med ligger oss varmt om hjÀrtat speciellt om vi Àr överens om vÀrdeord som leder organisationen framÄt.

 

Happy Boss har skÀnkt ca 100 multifunktionsskrivare till Röda Korsets kretsar runtom i hela Sverige vilket för oss var avgörande nÀr vi skulle vÀlja kaffeleverantör dÄ vÄra rehabiliteringstjÀnster ofta har haft nÀra samarbete med just Röda Korset.

 

Att njuta av en kopp kaffe, latte, cappucino, espresso eller choklad och samtidigt veta att man gör det utav ett företag som tar sitt sociala ansvar Àr viktigt för oss. Sen sÄ mÄste det smaka bra och det gör det.

Lisa

Hls

Vi valde Happy Boss som vÄr leverantör för att de har ett stort utbud av produkter/tjÀnster, vi sparar bÄde tid och pengar genom att samla allt hos samma leverantör. Vi Àr mycket nöjda över den service vi fÄr frÄn Happy Boss och uppskattar de snabba leveranserna.

Monica Sjövik

Ansvarig Showroom

studieframjandet

Vi pÄ StudiefrÀmjandet i Stockholms LÀn har valt Happy Boss som leverantör av allt vÄrt kontorsmaterial, copyprinter, kaffemaskin, vattenmaskiner och telefoni. Jag upplever dem som vÀldigt professionella och enkla att ha att göra med. De uppfyller vÄra miljökrav samt kvalité. Servicen Àr vÀldigt snabb och alltid en snabb Äterkoppling. Det som har varit en stor framgÄng Àr att Happy Boss har sÀnkt vÄra kostnader samt förbÀttrat kvalitén i vÄr verksamhet. Vi Àr vÀldigt nöjda kunder till Happy Boss och nöjda med vÄr kontaktperson!

Calin Imbuzean

IT och service Chef

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!