Några av våra nöjda kunder!

”Klockrent för oss…”

Vi valde Happy Boss som leverantörer av vårt telesystem då deras lösning är flexibel för oss användare och lätt anpassas till enskilda önskemål. Systemet är lättanvänt och övergången från att ha en fast växel med skrivbordstelefoner till en molnbaserad lösning gick oerhört lätt. Då vi i vår verksamhet hanterar många samtal och sköter kontakten med våra anställda på det sättet är vi beroende av en stabil lösning som alltid fungerar, vilket den här lösningen lever upp till. När vi väl behöver hjälp får vi alltid snabb och bra service från deras support.

retailhouse

Daniel Bryntesson, VD

Retailhouse

”Trevligt bemötande och snabb service”

Happy Boss är idag leverantör på vår telefoni, posthantering och kontorsmaterial. När vi bytte telefonväxel till Happy Boss gick allt fantastiskt smidigt och utfördes till vår största belåtenhet. Jag vill verkligen rekommendera Happy Boss för deras trevliga bemötande, snabba service och att dom håller vad de lovar.

mobillan

Sara Grahn, COO

Mobillån

”Jag kan verkligen rekomendera dem”

Happy Boss är vår leverantör av både telefoni och copyprinter samt att vi köper kontorsmaterial från dem. Det vi uppskattar är den uppmärksamhet vi får, trots att vi är ett relativt litet bolag som inte på något sätt är några storförbrukare. Jag kan verkligen rekommendera dem för deras trevliga bemötande och snabba service.

toleka

Jonas Rasmussen, VD

Toleka

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!