HAPPY BOSS TILLHANDAHAR POSTHANTERING

Frankeringsmaskiner, falsningsmaskiner och kuverteringsmaskiner för hantering av små postvolymer, medelstora postvolymer och för riktigt stora postvolymer.

VI JOBBAR MEST MED FRANCOTYP-POSTALIA

Francotyp-Postalia kan erbjuda ett heltäckande utbud av frankeringsmaskiner, falsningsmaskiner och kuverteringsmaskiner. Francotyp-Postalias frankeringsmaskiner och portoberäknare kan ge stora besparingar på utgående post och därtill komplettera dina kuvert med proffsiga reklamtryck.

KUVERTERINGSMASKINER

En del har anställda som arbetar övertid för att få jobbet gjort och det kostar mycket. Från några hundra kronor i månaden kan jobbet göras maskinellt. Utöver tidsvinsten går det att utnyttja portot ännu bättre genom att lägga med fripassagerare, försäljningsbrev eller annan information i samma kuvert som på så sätt distribueras gratis. Maskinerna använder vanliga fukthäftande kuvert så att även kuvertkostnaden ofta kan sänkas.

ADRESSERINGSMASKINER

Både etiketter och direktutskrift kan göras enkelt och effektivt med riktiga hjälpmedel. Ett adresskrivarsystem kan placeras direkt i nätverket eller som stand alone och printa ut selekterade adresser ur ett registerprogram eller en databas.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!