OM HAPPY BOSS - Vi gör det enkelt för dig.

Happy Boss affärsidé är att erbjuda flexibla lösningar inom kontorsmaskiner och tillbehör till företag i Sverige.

Vi erbjuder en kontakt och ett avtal för företagets all kontorsteknik där service ingår. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just er inom dokumenthantering, video- konferensteknik, kaffemaskiner, kontorsförbrukning, posthantering, IT och telefoni.

Vi på Happy Boss har lång erfarenhet av att hjälpa företag med att effektivisera kontorsteknik och vi vet vad som verkligen krävs för att kunden ska vara nöjd.

Det är det allra viktigaste för oss: Att du är nöjd.
Och att du har en ”Happy Boss”

 

VI GÖR DET ENKELT FÖR DIG

Som kund hos oss får du mindre administration och mer tid för företagets kärnverksamhet. Happy Boss har möjlighet att samla alla dina kontorslösningar under ett enda avtal. I avtalet ingår allt ni behöver, hyres-, service samt tillbehörsavtal. Det innebär också att du bara får en faktura istället för kanske 3-4 fakturor som det i normal fall skulle vara.

Happy Boss har också en unik servicefelanmälan. På ett enda telefonnummer felanmäler ni ALLA era kontorsmaskiner, telefoni, IT och video, även från andra leverantörer än Happy Boss. Många av våra maskiner är dessutom uppkopplade on-line vilket innebär att de felanmäler sig själva utan att någon medarbetare behöver göra det.

VI ÄR KREATIVA OCH HITTAR DEN KONTORSLÖSNINGEN SOM PASSAR JUST DITT FÖRETAG

Meningen ”det går inte” existerar inte på Happy Boss. Vi vill alltid rekommendera dig den nya tekniken och den bästa lösningen som kan effektivisera er kontorsmiljö och förenkla din vardag.

VI HAR ETT PERSONLIGT SAMARBETE MED DIG

Vi vet att man inte gör affärer om man inte känner varandra. Därför arbetar vi aktivt med att skapa långsiktiga affärsrelationer med de kunder som tror på vår filosofi. Långsiktighet och lojalitet är mycket viktigt för Happy Boss. Som kund hos oss kan du få EN kontakt istället för flera olika leverantörskontakter. Det vet vi spar tid och är effektivt för dig!

Glad chef

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!