OM HAPPY BOSS - Vi gör det enkelt för dig.

Happy Boss affÀrsidé Àr att erbjuda flexibla lösningar inom kontorsmaskiner och tillbehör till företag i Sverige.

Vi erbjuder en kontakt och ett avtal för företagets all kontorsteknik dÀr service ingÄr. Vi hjÀlper dig att hitta den bÀsta lösningen för just er inom dokumenthantering, video- konferensteknik, kaffemaskiner, kontorsförbrukning, posthantering, IT och telefoni.

Vi pÄ Happy Boss har lÄng erfarenhet av att hjÀlpa företag med att effektivisera kontorsteknik och vi vet vad som verkligen krÀvs för att kunden ska vara nöjd.

Det Àr det allra viktigaste för oss: Att du Àr nöjd.
Och att du har en ”Happy Boss”

 

VI GÖR DET ENKELT FÖR DIG

Som kund hos oss fÄr du mindre administration och mer tid för företagets kÀrnverksamhet. Happy Boss har möjlighet att samla alla dina kontorslösningar under ett enda avtal. I avtalet ingÄr allt ni behöver, hyres-, service samt tillbehörsavtal. Det innebÀr ocksÄ att du bara fÄr en faktura istÀllet för kanske 3-4 fakturor som det i normal fall skulle vara.

Happy Boss har ocksÄ en unik servicefelanmÀlan. PÄ ett enda telefonnummer felanmÀler ni ALLA era kontorsmaskiner, telefoni, IT och video, Àven frÄn andra leverantörer Àn Happy Boss. MÄnga av vÄra maskiner Àr dessutom uppkopplade on-line vilket innebÀr att de felanmÀler sig sjÀlva utan att nÄgon medarbetare behöver göra det.

VI ÄR KREATIVA OCH HITTAR DEN KONTORSLÖSNINGEN SOM PASSAR JUST DITT FÖRETAG

Meningen ”det gĂ„r inte” existerar inte pĂ„ Happy Boss. Vi vill alltid rekommendera dig den nya tekniken och den bĂ€sta lösningen som kan effektivisera er kontorsmiljö och förenkla din vardag.

VI HAR ETT PERSONLIGT SAMARBETE MED DIG

Vi vet att man inte gör affÀrer om man inte kÀnner varandra. DÀrför arbetar vi aktivt med att skapa lÄngsiktiga affÀrsrelationer med de kunder som tror pÄ vÄr filosofi. LÄngsiktighet och lojalitet Àr mycket viktigt för Happy Boss. Som kund hos oss kan du fÄ EN kontakt istÀllet för flera olika leverantörskontakter. Det vet vi spar tid och Àr effektivt för dig!

Glad chef

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!