NYKUNDSSÄLJARE

OM FÖRETAGET

Happy Boss har blivit tilldelade flertalet utmÀrkelser sedan starten för 5 Är sen, vi har exempelvis blivit DI Gasell samt nominerade till Entrepeneur of the Year.

Vi pÄ Happy Boss har lÄng erfarenhet av att hjÀlpa företag effektivisera sina kontorslösningar och vi vet vad som verkligen krÀvs för att kunden ska vara nöjd. Vi Àr experter pÄ relationsförsÀljning som vi vet Àr det allra viktigaste inom försÀljning.

Happy Boss erbjuder ett och samma avtal för företagets all kontorsteknik dÀr service ingÄr. Vi hjÀlper företag att hitta den bÀsta lösningen inom IT, dokumenthantering, telefonilösningar, konferensteknik, facilitylösningar som kaffe- och vattenmaskiner och lokalvÄrd. Vi erbjuder Àven bemanning samt profil- och presentreklam.

Happy Boss Àr ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör mycket roliga aktiviteter ihop. Vi har skapat nÄgot vi kallar Living Happy Boss som innebÀr att vi har roligt under arbetsdagarna, men Àven utanför arbetstid. Varje medarbetare Àr unik och vi försöker se till att alla trivs och utvecklas. Exempel pÄ aktiviteter vi gör ihop Àr resor, seglingar, fotboll, öl- och champagneprovningar och golftÀvlingar.

Förra Äret omsatte Happy Boss ca 50 miljoner och i Är ska vi omsÀtta 65 miljoner, nÀr vi lyckas med det Äker hela företaget till New York för att fira. Vi har Àven lagt en ny treÄrsplan och i den ligger mÄlet att nÄ 100 miljoner i omsÀttning. För att nÄ detta behöver vi ha rÀtt medarbetare med rÀtt attityd och instÀllning, och dÄ vi anser att personalen Àr det viktigaste vi har ser vi hela tiden till att utveckla vÄra medarbetares humankapital.

NÀr du börjar pÄ Happy Boss kommer du att fÄ en tydlig karriÀrsplan som strÀcker sig tre Är framÄt, dÀr du ser hur din utveckling pÄ Happy Boss kommer att se ut.

 

ARBETSUPPGIFTER

Som NykundsÀljare hos oss ansvarar du för försÀljning mot nya företagskunder av produkter inom alla vÄra affÀrsomrÄden. Du har möjlighet att sÀlja in delar eller helhetslösningar till kunderna och för kunderna innebÀr det kostnadsbesparingar, effektivitetslösningar etc. Du kommer frÀmst att arbeta mot smÄ- och mellanstora företag inom ett tilldelat distrikt i Stockholm. Du ansvarar för hela sÀljprocessen frÄn att boka möte till avslut och uppföljning, men till din hjÀlp har du vÄra affÀrsomrÄdesansvariga.

Du kommer ingÄ i ett av vÄra 3 sÀljteam pÄ totalt 20 sÀljare.

Det hÀr Àr ett spÀnnande och utmanande uppdrag och för rÀtt person finns stora utvecklingsmöjligheter i en framgÄngsrik nytÀnkande organisation. Vi kommer hjÀlpa dig att prestera sÄ pass bra att vi fÄr belöna dig med vidareutveckling avseende andra roller sÄsom Account Manager, Key Account Manager, Teamledare eller affÀrsomrÄdesansvarig.

 

PROFILKRAV

– Kvinna/man ca 20-25 Ă„r.

– Bakgrund frĂ„n försĂ€ljning Ă€r meriterande men inget krav.

– GĂ€rna idrottat pĂ„ hög nivĂ„ vilket vi ser som meriterande.

 

PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som Àr mycket mÄlinriktad. Vidare ser vi att du Àr prestigelös och orÀdd och inte har nÄgra problem att gÄ utanför din trygghetszon. Du gillar högt tempo och tycker det Àr kul att trÀffa mÀnniskor. Du Àlskar försÀljning och trivs i en miljö dÀr det Àr fokus pÄ affÀrer hela tiden.

Det kommer krÀvas att du Àr sjÀlvgÄende som person dÄ detta Àr ett fritt och sjÀlvstÀndigt arbete men du har en sÀljchef som kommer coacha dig. Vi tror ocksÄ att du Àr kreativ och gÀrna kommer med egna idéer och aktivt söker nya möjligheter för att nÄ dina mÄl. Det viktigaste i den hÀr rollen Àr din personlighet men vi kommer att lÀgga stor vikt ifrÄn att du lÀtt kan pÄvisa bra uppnÄdda resultat frÄn dina tidigare arbeten.

Vilja och envishet Àr en personlig egenskap som vi vÀrderar mycket!

 

VAD ERBJUDER HAPPY BOSS DIG?

En karriÀrsplan pÄ 3 Är

Utbildning

Provision och fast lön (vi har inget tak pÄ hur mycket du kan tjÀna, vÄra bÀst betalda sÀljare tjÀnar mellan 1,2 och 1,5 miljoner om Äret.) Fast lön vid fast anstÀllning.

Dator och mobil

Gymkort

Happy Boss sitter i fina kontor i Solna business park

SÀljtÀvlingar i form av resor etc.

 

ANSÖKAN

För att fÄ mer info om hur rekryteringsprocessen ser ut RING dÄ nedan för att höra mer om hur intervjuerna gÄr till samt nÀr de kommer genomföras.

Ring VVD Patrick Theorell: 076 0000 300 

CV kan du skicka till jennifer.darkwah@happyboss.se

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!