Vi Àr en helhetsleverantör som kan tillgodose företagets hela behov av kontorsmaterial. Vi levererar direkt till ert kontor till vÀldigt förmÄnliga priser.

Kontorsmaterial och toner kan man köpa överallt. Det som skiljer Happy Boss frÄn alla andra Àr att vi erbjuder en mÀngd olika upplÀgg allt frÄn Webbshop till Tillbehörscatering. Vi vet ocksÄ att ni kommer bli nöjd med vÄr trevliga personal och att ni inte kommer att stÄ utan de artiklar som vi har Ätagit oss att förse er med.

 

 

Är det nĂ„got du undrar över eller som vi kan hjĂ€lpa dig med? AnvĂ€nd formulĂ€ret nedan sĂ„ kontaktar vi dig sĂ„ fort vi kan.

Jag vill gÀrna ha mer information:

Namn*

Email*

Telefonnummer*

Hur kan vi hjÀlpa dig?

SKÅPSERVICE

Vi lÀgger upp ett sortiment av kontorsmaterial som motsvarar er förbrukning. Vi mÀrker upp hyllorna med namn och artikelnummer pÄ de produkter som skall finnas dÀr och bestÀmmer tillsammans hur ofta det behövs inventering/leverans. Vid leverans fyller vi pÄ de artiklar som Àr slut. Vi följer halvÄrsvis upp sortimentet i skÄpet sÄ att inga produkter blir förÄldrade och lÀger till och drar ifrÄn produkter efter ert behov.

TRYCKSAKER

Behöver ditt företag en pÄlitlig och billig trycksakslösning? Vi ha ett 20-tal olika tryckerier för att kunna erbjuda ett sÄ brett och billigt sortiment som möjligt. Vi hjÀlper till med tex. visitkort, rollups, broschyrer, kataloger, giveaways etc.

WEBBSHOP

Happy Boss erbjuder webbshopslösning av kontorsmateriel frÄn en av de stora aktörerna pÄ marknaden. Happy Boss erbjuder Àven webbshopslösning för toner och andra förbrukningsartiklar till dina skrivare- och multifunktionsmaskiner. TILL WEBBSHOPEN

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!