Vi är en helhetsleverantör som kan tillgodose företagets hela behov av kontorsmaterial. Vi levererar direkt till ert kontor till väldigt förmånliga priser.

Kontorsmaterial och toner kan man köpa överallt. Det som skiljer Happy Boss från alla andra är att vi erbjuder en mängd olika upplägg allt från Webbshop till Tillbehörscatering. Vi vet också att ni kommer bli nöjd med vår trevliga personal och att ni inte kommer att stå utan de artiklar som vi har åtagit oss att förse er med.

 

 

Är det något du undrar över eller som vi kan hjälpa dig med? Använd formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan.

Jag vill gärna ha mer information:

Namn*

Email*

Telefonnummer*

Hur kan vi hjälpa dig?

SKÅPSERVICE

Vi lägger upp ett sortiment av kontorsmaterial som motsvarar er förbrukning. Vi märker upp hyllorna med namn och artikelnummer på de produkter som skall finnas där och bestämmer tillsammans hur ofta det behövs inventering/leverans. Vid leverans fyller vi på de artiklar som är slut. Vi följer halvårsvis upp sortimentet i skåpet så att inga produkter blir föråldrade och läger till och drar ifrån produkter efter ert behov.

TRYCKSAKER

Behöver ditt företag en pålitlig och billig trycksakslösning? Vi ha ett 20-tal olika tryckerier för att kunna erbjuda ett så brett och billigt sortiment som möjligt. Vi hjälper till med tex. visitkort, rollups, broschyrer, kataloger, giveaways etc.

WEBBSHOP

Happy Boss erbjuder webbshopslösning av kontorsmateriel från en av de stora aktörerna på marknaden. Happy Boss erbjuder även webbshopslösning för toner och andra förbrukningsartiklar till dina skrivare- och multifunktionsmaskiner. TILL WEBBSHOPEN

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!