VIDEOKONFERENS

Idag vet alla vad en videokonferens är. Vi vet vad det gör för miljön, vi vet att det minskar reskostnaderna och spar tid. Vi har krav på oss att bli effektivare samtidigt som vi ska vara tillgängliga. De flesta företag har kontaktytor utspridda över landet och/eller internationellt. Allt fler företag satsar därför på kompletta system för videokonferens där deltagare från olika hörn av världen ser och kommunicerar med varandra på en stor och tydlig bild.

Happy Boss jobbar med att hitta skräddarsydda videokonferenslösningar baserat på era behov. Vi har bred kunskap och är certifierade och utbildade på den ledande videokonferenstillverkarna Lifesize men arbetar med flertalet andra leverantörer också. Vi lägger självklart stor vikt i användarutbildningar för att ni ska komma igång med videokonferenserna så snabbt och bra som möjligt.

KONFERENSRUM

Happy Boss erbjuder allt från enkla projektorer till hela konferensanläggningar med styrsystem.

Happy Boss hyr ut enkla styrsystem inklusive all kringutrustning som projektorer, filmdukar, interaktiva skrivartavlor, TV-skärmar och ljudsystem. Vi är duktiga på att sköta installationen och håller enkla men innehållsrika utbildningar för alla våra kunder.

Alla våra system är kompatibla med Lync.
VAD ÄR DIGITAL SIGNAGE?

Med digital signage menar man bildskärmar som finns installerade på t ex offentliga platser, företag, idrottsanläggningar, restauranger eller liknande. De kan användas för underhållning, information eller marknadsföring.
Fördelarna med digitala skyltar jämfört med traditionella skyltar är att innehållet enkelt kan bytas ut och anpassas efter miljö och publik. Därmed är det enkelt att alltid vara aktuell.
Genom att mixa information som t ex väder, klocka och nyheter med kommersiella budskap får man ett högt betraktningsvärde.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!