Oavsett om ni behöver utrustning till en traditionell konferens eller en videokonferens har vi det ni behöver. Alltid med den senaste tekniken och support.

Letar du efter en helhetslösning för konferensutrustning? Vi levererar kompletta ljud- och bildlösningar till dig. FĂ„ skarpare visuella kommunikationsmöjligheter för mötesrum, hotell, butiker eller köpcentrum som har det lilla extra. Överallt dĂ€r det finns ett behov av att kommunicera hjĂ€lper vi dig.

 

Är det nĂ„got du undrar över eller som vi kan hjĂ€lpa dig med? AnvĂ€nd formulĂ€ret nedan sĂ„ kontaktar vi dig sĂ„ fort vi kan.

Jag vill gÀrna ha mer information:

Namn*

Email*

Telefonnummer*

Hur kan vi hjÀlpa dig?

VIDEOKONFERENS

Idag vet alla vad en videokonferens Àr. Vi vet vad det gör för miljön, vi vet att det minskar reskostnaderna och spar tid. Vi har krav pÄ oss att bli effektivare samtidigt som vi ska vara tillgÀngliga. De flesta företag har kontaktytor utspridda över landet och/eller internationellt. Allt fler företag satsar dÀrför pÄ kompletta system för videokonferens dÀr deltagare frÄn olika hörn av vÀrlden ser och kommunicerar med varandra pÄ en stor och tydlig bild.

Happy Boss jobbar med att hitta skrÀddarsydda videokonferenslösningar baserat pÄ era behov. Vi har bred kunskap och Àr certifierade och utbildade pÄ den ledande videokonferenstillverkarna Lifesize men arbetar med flertalet andra leverantörer ocksÄ. Vi lÀgger sjÀlvklart stor vikt i anvÀndarutbildningar för att ni ska komma igÄng med videokonferenserna sÄ snabbt och bra som möjligt.

VAD ÄR DIGITAL SIGNAGE?

Med digital signage menar man bildskÀrmar som finns installerade pÄ t ex offentliga platser, företag, idrottsanlÀggningar, restauranger eller liknande. De kan anvÀndas för underhÄllning, information eller marknadsföring.
Fördelarna med digitala skyltar jÀmfört med traditionella skyltar Àr att innehÄllet enkelt kan bytas ut och anpassas efter miljö och publik. DÀrmed Àr det enkelt att alltid vara aktuell.
Genom att mixa information som t ex vÀder, klocka och nyheter med kommersiella budskap fÄr man ett högt betraktningsvÀrde.

KONFERENSRUM

Happy Boss erbjuder allt frÄn enkla projektorer till hela konferensanlÀggningar med styrsystem.Happy Boss hyr ut enkla styrsystem inklusive all kringutrustning som projektorer, filmdukar, interaktiva skrivartavlor, TV-skÀrmar och ljudsystem. Vi Àr duktiga pÄ att sköta installationen och hÄller enkla men innehÄllsrika utbildningar för alla vÄra kunder.

Alla vÄra system Àr kompatibla med Lync.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!