Kaffemaskin för företag

Kaffemaskin för företag

Att ta en paus är viktigt, det ger en gladare och piggare personal.
Vårt mål är att er paus ska bli så bra som möjligt. Här på sidan har vi samlat ett urval av kaffemaskiner, vattenautomater och tjänster som gör din dag på kontoret trivsammare. Vi ser till att ni får riktigt gott kaffe, färska fruktkorgar, läskande mineralvatten och mycket annat som gör att ni trivs och mår bra på jobbet.

Inget kontor är det andra likt. Därför har vi ett brett sortiment av produkter som passar just era behov och önskemål. Allt från den perfekta kaffemaskinen till den läckra fruktkorgen på receptionsdisken. Vi har allt för att skapa trivsel på ditt kontor. Vi tillhandahåller några utav det bästa varumärkena av kaffemaskiner och vattenmaskiner som finns på marknaden. Allt för att du skall bli nöjd.  Några av de märken vi tillhandahåller är WMF, Jura, Coffequeen och Escowa.

Dessutom har vi Happy Service. Vi utbildar er på er nya kaffe/espressomaskin. Hur man gör den dagliga rengöringen och enkla inställningar så ni får det goda kaffe ni önskar. Vi säkerställer helt enkelt smaken efter era önskemål. Allt från cappuccinon till latten och den lilla espresson. Eller om man hellre bara vill njuta av det hederliga bryggkaffet!

Så låt oss hjälpa dig till en trivsam dag på kontoret. Vi lovar att du blir nöjd!

För oss är det viktigaste att du är nöjd. Här på sidan finner du ett urval av våra produkter och tjänster när det kommer till trivsel. Vill du ha hjälp med något speciellt så kontakta oss på telefon 010-33 00 330 eller fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan.

Jag vill gärna ha mer information:

Namn*

Email*

Telefonnummer*

Hur kan vi hjälpa dig?

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!