Juniortekniker

DRIVEN JUNIORTEKNIKER TILL STOCKHOLMS ROLIGASTE ARBETSPLATS, HAPPY BOSS AB

Är du en driven person som vill jobba på en av Stockholms roligaste arbetsplatser som har höga ambitioner och mål? Är du dessutom på jakt efter en tjänst där kundkontakt och teknik ingår som en del av rollen? Sök tjänsten idag!

OM FÖRETAGET

Happy Boss har blivit tilldelade flertalet utmärkelser sedan starten för 5 år sen, vi har exempelvis blivit DI Gasell samt nominerade till Entrepeneur of the Year.

Vi på Happy Boss har lång erfarenhet av att hjälpa företag effektivisera sina kontorslösningar och vi vet vad som verkligen krävs för att kunden ska vara nöjd. Vi är experter på relationsförsäljning som vi vet är det allra viktigaste inom försäljning.

Happy Boss erbjuder ett och samma avtal för företagets all kontorsteknik där service ingår. Vi hjälper företag att hitta den bästa lösningen inom IT, dokumenthantering, telefonilösningar, konferensteknik, facilitylösningar som kaffe-vattenmaskiner och lokalvård. Vi erbjuder även bemanning samt profil- och presentreklam.

Happy Boss är ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör mycket roliga aktiviteter ihop. Vi har skapat något vi kallar Living Happy Boss som innebär att vi har roligt under arbetsdagarna, men även utanför arbetstid. Varje medarbetare är unik och vi försöker se till att alla trivs och utvecklas. Exempel på aktiviteter vi gör ihop är resor, seglingar, fotboll, öl- och champagneprovningar och golftävlingar.

Förra året omsatte Happy Boss ca 58 miljoner och i år ska vi omsätta 75 miljoner, när vi lyckas med det åker hela företaget till New York för att fira. Vi har även lagt en ny treårsplan och i den ligger målet att nå 100 miljoner i omsättning. För att nå detta behöver vi ha rätt medarbetare med rätt attityd och inställning, och då vi anser att personalen är det viktigaste vi har ser vi hela tiden till att utveckla våra medarbetares humankapital.

När du börjar på Happy Boss kommer du att få en tydlig karriärsplan som sträcker sig tre år framåt, där du ser hur din utveckling på Happy Boss kommer att se ut.

 

ARBETSUPPGIFTER


Du kommer att jobba i vår teknikerkår under vår servicechef. Dessutom kommer du få utbildning hos våra leverantörer för att klara arbetsuppgifterna.

I rollen som juniortekniker hos oss kommer du att ha en bred roll innefattande många av serviceorganisationens olika delar. Du kommer till exempel att ansvara för hygienservice och leveranser till våra kunders kaffemaskiner samt hjälpa till med tjänsten hustomtetjänst som vi tillhandahåller. Du kommer ha stora möjligheter att växa inom bolaget då vi har flera olika affärsområden att utbilda sig i.

DAGLIGA UPPGIFTER

Utföra hygienservice på våra kaffemaskiner enligt serviceplan.
Leverera kaffe i samband med hygienservice.
Merförsäljning av kaffetillbehör samt andra kringprodukter.
Fungera som smakkontrollant till våra kunder på kaffe.
Hålla utbildning i samband med provställning och leveranser av kaffemaskiner.
Hålla utbildning på ny levererade kaffemaskiner samt vattenmaskiner.
Ansvara över lagret.
Utföra leverans och kontroll av skåpservice av kontorsmaterial.
Utbilda nya kunder på copyprinters.
Installera och utbilda nya kunder på frankeringsmaskiner.
Tipsa säljarna om nya affärsområden
Göra det lilla extra hos kunden!

Avdelningen är uppbyggd för att kunna avlasta varandra vid toppar och dalar så du får inte vara rädd för att ta i lite extra och gå utanför din trygghetszon.

PROFIL

 

ÖVRIG INFORMATION

Skicka in din cv och en ansökan till fredrik.belfrage@happyboss.se

Hemsida                                        www.happyboss.se
Kontakt                                          Fredrik Belfrage
Tele                                               076 0000 310
Ort                                                 Solna Business Park
Ansökningsdatum                         Löpande
Tillträde                                        1a januari

 

VÄLKOMMEN ATT SÖKA!

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!