Alla uppskattar ett glas friskt, kallt vatten.
Vi har vattenlösning för dina behov!

Triton – Fristående vattenautomat
Triton är vår absoluta storsäljare av fristående vattenautomater. Den har förfinats och finslipats för att bli ett givet val för de flesta av våra kunder. Med sitt nätta format och sin stilrena design är den som klippt och skuren för det lite större kontoret, hotellobbyn eller konferensrummet. Oavsett om man väljer en svart eller vit Triton kommer den att smälta in i omgivningen och bli en given samlingsplats på kontoret.

Omni – Fristående vattenautomat
Omni är en nätt och lättplacerad vattenkylare för receptionen eller det lilla kontoret. Med sitt enkla handhavande och stilistiska utförande är det en populär produkt där man får mycket vattenkylare för pengarna. Kylaren serverar kolsyrat och naturellt vatten, kylt eller okylt. Omni finns både som golv- och bordsmodell, där golvmodellen har en integrerad muggdispenser.

WL3 Firewall – Fristående vattenautomat
Waterlogic 3 Firewall är det nyaste tillskottet i Waterlogicfamiljen. Med en stilistisk design kombinerat med Firewall™ – en överlägsen reningsteknologi baserat på UV-rening.WL3 Firewall kommer med vattenalternativen: Kallt naturellt, Kallt kolsyrat och Rumstemp naturellt. Den nya ståtliga Waterlogic WL3 använder Firewall™ UV-rening för att eliminera orenheter, vilket säkerställer optimal vattenkvalitet oavsett när och var du behöver det.

Pro 2 Inbyggnadskylare / Albatross Kranpelare
Escowas vattenkylare för inbyggnad säkerställer de högt ställda kraven inom restaurang- och storkök. Pro 2 är vår storsäljare och levererar kylt vatten och kylt kolsyrat vatten och passar de flesta av våra produkter. Pro 2 täcker behovet för ca 70% av våra kunder. Pro 2 levereras med kranpelaren Albatross som kan fås med en, två eller tre tappkranar. Albatross serverar kylt kolsyrat och/eller kylt naturellt vatten plus smaksättning och passar utmärkt som inbyggnadskran till bänk eller våra fristående skåp Atena och Halia. Den höga modellen av Albatross med två tappkranar kan också fås i högblank svart.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!