Vi utbildar er på er nya kaffe/espressomaskin. Hur man gör den dagliga rengöringen och enkla inställningar så ni får det goda kaffe ni önskar. Vi säkerställer helt enkelt smaken efter era önskemål. Allt från cappuccinon till latten och den lilla espresson. Eller om man hellre bara vill njuta av det hederliga bryggkaffet!

Smakexpertis

– Vi samarbetar med de största rosterierna och deras smakexperter för att ni ska ha det godaste kaffet på jobbet.

Hygienservice

– Varje månad gör vi hygienservice vilket innebär att vi rengör er maskin grundligt, fyller på bönor och tar med oss det kaffe ni beställt. Vi ser självklart också till att byta bönorna till annan sort om ni vill prova något nytt. Vi smakar av kaffet tillsammans med er så att vi är överens om att det håller den goda smaken och kvalitén som vi lovar.

Tillbehör

– Vi jobbar med kända leverantörer och premiummärken som t ex Lavazza, Arvid Nordquist, Molinari och Dilmah. Självklart har vi även ekologiska alternativ i vårt sortiment.

Maskiner

– Vi erbjuder dig noga utvalda maskiner som levererar de bästa resultaten och är så användarvänliga som möjligt.

Utbildning/kurser

– Vi kan erbjuda kaffe- och teskolor vid intresse. Kontakta oss så berättar vi mer.

Drift/inställelsetid

– Om er maskin skulle krångla eller gå sönder så kommer vi ut så fort vi kan (inom åtta timmar) och ser till att reparera felet.

Vi ser helt enkelt till att ni har en välfungerande maskin med smakfullt kaffe som ni kommer att njuta av under hela avtalsperioden.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!