Vi brinner för att våra kunder ska vara nöjda!

För oss är nöjda kunder a och o. Vi jobbar stenhårt med att våra kunder skall
vara så nöjda det bara går. Här är några som vi gillar och som gillar oss!

Vår kontakt på Happy Boss har bra insyn och förståelse för hur vår verksamhet fungerar och har därigenom kunnat överraska oss med förslag och åtgärder. Uppföljningen av avtalade tjänster och maskiner fungerar över förväntan. Detta ger oss en hög driftsäkerhet och  en snabbhet i åtgärder då vi slipper störningar som tidigare orsakades av mängden leverantörer och onödig tid  nerlagd på att söka felkällor.

Happy Boss är en viktigt del i vårt dagliga arbete med våra kunder och medarbetare.

”Happy Boss är för oss enkelhet och närhet…”

Thomas Svenow, Koncern VD Ekströms Glas
Vi är mycket nöjda med Happy Boss som helhetsleverantör av alla våra copyprinters, högvolymsprinters samt konferensrum.
Jag upplever dem som väldigt professionella och enkla att ha att göra med. Den är väldigt snabba på service och återkopplar vad det än kan vara. Happy Boss gör även det där lilla extra som jag uppskattar hos en leverantör.

”Happy Boss gör det lilla extra...”

Linus Axelsson, IT Chef

Vi valde Happy Boss som vår leverantör för att de har ett stort utbud av produkter/tjänster, vi sparar både tid och pengar genom att samla allt hos samma leverantör. Vi är mycket nöjda med den service vi får från Happy Boss och uppskattar de snabba leveranserna.

”Sparar oss tid och pengar…”

Monica Sjövik, Atelje-Lyktan
Eductus arbetar främst med arbetsmarknad, de företag som vi har samarbetsavtal med ligger oss varmt om hjärtat speciellt om vi är överens om värdeord som leder organisationen framåt.
Happy Boss har skänkt ca 100 multifunktionsskrivare till Röda Korsets kretsar runtom i hela Sverige vilket för oss var avgörande när vi skulle välja kaffeleverantör då våra rehabiliteringstjänster ofta har haft nära samarbete med just Röda Korset.
Att njuta av en kopp kaffe, latte, cappucino, espresso eller choklad och samtidigt veta att man gör det från ett företag som tar sitt sociala ansvar är viktigt för oss. Sen så måste det smaka bra också och det gör det.

”Socialt ansvar är viktigt för oss…”

Lisa Roos, Platschef Eductus

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!