Med en WMF kaffemaskin får du högsta kvalitet i koppen och en mycket stabil och pålitlig premiummaskin.

WMF 1200 S
WMF 1200 S är en professionell helautomatisk espressomaskin anpassad för mindre till medelstora verksamheter, för dig som vill servera espresso, café crème, cappuccino, café latte och macchiato av högsta kvalitet.

WMF 1500 S
WMF 1500 S är en vidareutveckling av en av de mest framgångsrika kaffemaskinerna på marknaden – WMF Presto. Anpassad för en medelstor verksamhet producerar den espresso, café crème, cappuccino, café latte och macchiato av högsta kvalitet. Många inställningsmöjligheter gör maskinen mycket flexibel och effektiv.

WMF 8000 S
Som ingen annan tidigare kombinerar WMFs premiummodell WMF 8000 S kvalitet, perfektion och innovation med bästa möjliga kaffe. Anpassad för den medelstora till stora verksamheten som vill servera perfekt espresso, café crème, cappuccino, café latte och macchiato. Många inställningsmöjligheter gör maskinen mycket flexibel och effektiv.

WMF Cafemat
WMF Cafemat är den ultimata filterkaffemaskinen. Den passar utmärkt för en medelstor till stor verksamhet som önskar servera filterkaffe av högsta kvalitet till ett större antal kunder/anställda.


Jura kaffemaskiner är pålitliga premiummaskiner med högsta kvalitet i koppen.

Jura XJ9
IMPRESSA XJ9 Professional ger ett utmärkt intryck när utsökt service för gäster, kunder och personal är av samma vikt som estetik inom arkitektur, atmosfär och design. Med en knapptryckning får du inte bara perfekt latte macchiato, utan även perfekt cappuccino, café crème, espresso eller ristretto.

Jura X3
Nya GIGA X3c Professional erbjuder allt som räknas i ett kontorslandskap eller i ett personalrum: upp till 31 individuellt programmerbara kaffespecialiteter och ytterligare 12 barista-recept med en knapptryckning, däribland också den trendiga flat white. Enkel manövrering och minimalt besvär med påfyllning tack vare den stora bönbehållaren med kapacitet för 1 kg och arombevarande lock samt tack vare droppvattenavrinnings-setet och – som tillval – kaffesumputkast-setet.

Jura X8
Högpresterande och snygga GIGA X8c Professional triumferar med sin enastående hastighetsfunktion och erbjuder tack vare detta perfekt kaffenjutning på rekordtid. Den är utrustad med en extra bypassfunktion som blandar det optimalt extraherade kaffet med varmt vatten inne i den helautomatiska kaffemaskinen. Detta görs helt utan att någon arom går förlorad.


Med Cafitesse får du alltid färskt, nybryggt kaffe direkt i koppen. Enkel och smidig att använda.

Cafitesse 50/51
Kompakt lösning som passar överallt. Liten, effektiv kaffemaskin, perfekt för mindre verksamheter med ett behov på 20-100 koppar per dag. Med Cafitesse 50/51 får ni alltid nybryggt kaffe – på minsta möjliga utrymme. Finns i två olika modeller, fast vattenanslutning eller med vattentank.

Cafitesse NG 110
Kompakt lösning som passar överallt. Liten, effektiv kaffemaskin, perfekt för mindre verksamheter med ett behov på 20-100 koppar per dag. Med Cafitesse 50/51 får ni alltid nybryggt kaffe – på minsta möjliga utrymme. Finns i två olika modeller, fast vattenanslutning eller med vattentank.

Exellence Compact
Liten till sin storlek. Men stor i sin smak. Denna lilla och mäktiga maskin gör verkligen ett stort intryck, även när utrymmet är litet. Den ger dig ett brett utbud av delikata drycker och flexibla lösningar, en maskin skräddarsydd och utvecklad för dina behov. Såsom möjlighet att addera instant drycker eller en praktisk separat 3 liter vattentank. På så sätt kan du tillgodose allas behov, närsomhelst, varsomhelst.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!