Vi tillhandahåller alla typer av maskiner för posthantering och frankering. Vi har lösningar som passar både stora och små företag.

Vi tar fram en lösning som motsvarar dina behov, oavsett om du behöver en enklare lösning eller något mer avancerat gällande posthantering. frankering och efterbehandling. Vi tillgodoser alla behov för det lilla eller stora företaget.  Vi erbjuder helt enkelt kreativa lösningar för en enklare vardag på kontoret.

 

 

Är det något du undrar över eller som vi kan hjälpa dig med? Använd formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan.

FRANKERINGSMASKINER

Spar både tid och pengar genom att använda en frankeringsmaskin jämfört med att frankera all utgående post med frimärken.

Alla våra frankeringsmaskiner är digitala och klarar tryck på ojämnt underlag och tjockare brev. Vi erbjuder många olika typer av frankeringsmaskiner, allt för att tillgodose era behov.

  • 25% billigare porto än frimärken
  • Ingen behöver köpa frimärken
  • Alltid rätt porto
KUVERTERINGSMASKINER

Kuverteringsmaskinen är det hjälpmedel som ger störst effektivisering på kontoret, efter datorn och skrivaren.

De flesta företag har fakturor, påminnelser, brev och information som måste skickas ut och ofta används mycket tid och resurser på dessa utskick. Det är många avdelningar eller funktioner i ett företag som kan ha stor nytta av en kuverteringsmaskin; ekonomi, försäljning, personal, den egna tryckeriavdelningen, m.fl.

  • Snabbare posthantering – Kuvertera från 600 – 4300 dokument i timmen.
  • Load ´N Go – automatiska inställningar för olika utskick.
  • Säkerställ att inga dokument hamnar i fel kuvert.

Jag vill gärna ha mer information:

Namn*

Email*

Telefonnummer*

Hur kan vi hjälpa dig?

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!