Kopieringsmaskin kopiator

Happy Boss är en oberoende leverantör av multifunktionsskrivare.
Vi jobbar med kända och starka varumärken som  Nashuatec,  Kyocera,  Epson och Canon.
Vi säljer, levererar och ser till att allt funkar utan krångel.

Alla företag sparar tid och pengar på att förbättra sin dokumenthantering. Vi tar fram en lösning som motsvarar dina behov, oavsett om du behöver en enklare kopiator eller ett mer funktionsanpassat system. Vi kan också se över hela flödet, dokument, fakturering och arkivering och se till att det fungerar digitalt, tids- och kostnadseffektivt. Vi erbjuder helt enkelt kreativa lösningar för en enklare vardag på kontoret.

Är det något du undrar över eller som vi kan hjälpa dig med? Använd formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan.

Jag vill gärna ha mer information:

Namn*

Email*

Telefonnummer*

Hur kan vi hjälpa dig?

MULTIFUNKTIONSSKRIVARE

Happy Boss säljer märket Nashuatec i Sverige, ett varumärke inom Ricohkoncernen via Ricoh International B.V. Happy Boss är en auktoriserad partner till Prodoc. ”Ricoh-koncernen är en ledande global leverantör av lösningar med en lång tradition inom avancerad och kundfokuserad teknik.” Företaget grundades 1936 i Tokyo, Japan. Den ursprungliga drivkraften att leverera hållbara och nyskapande produkter för dokumenthantering har vidareutvecklats till att även erbjuda kvalitativa lösningar och tjänster via konsultverksamhet eller outsourcing.

FOLLOW ME PRINT

Hur ofta ligger det utskrifter i skrivaren som ingen någonsin hämtar? Hur ofta händer det att du får med dig ett papper från skrivaren som inte är ditt? Att ett papper som du har skrivit ut inte ligger kvar i skrivaren när du kommer dit? Våra skrivare från Nashuatec kan integreras med ert passersystem. Du använder samma passerkort som släpper in dig på kontoret för när du ska hämta din utskrift.

Du skriver ut som vanligt, går till skrivaren, identifierar dig med passerkortet och får din utskrift direkt.

MOBIL PRINT

Vill du kunna skriva ut e-post, webbsidor och andra dokument från Ipad eller Iphone?
Nu behöver du inte längre ladda ner mjukvara och heller inte installera särskilda drivrutiner. Med bara några klick kan du gå från att se något på skärmen till att hålla en utskrift i din hand.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!