BACKOFFICE/ADMINISTRATÖR

OM FÖRETAGET

Happy Boss har blivit tilldelade flertalet utmÀrkelser sedan starten för 5 Är sen, vi har exempelvis blivit DI Gasell samt nominerade till Entrepeneur of the Year.

Vi pÄ Happy Boss har lÄng erfarenhet av att hjÀlpa företag effektivisera sina kontorslösningar och vi vet vad som verkligen krÀvs för att kunden ska vara nöjd. Vi Àr experter pÄ relationsförsÀljning som vi vet Àr det allra viktigaste inom försÀljning.

Happy Boss erbjuder ett och samma avtal för företagets all kontorsteknik dÀr service ingÄr. Vi hjÀlper företag att hitta den bÀsta lösningen inom IT, dokumenthantering, telefonilösningar, konferensteknik, facilitylösningar som kaffe- och vattenmaskiner och lokalvÄrd. Vi erbjuder Àven bemanning samt profil- och presentreklam.

Happy Boss Àr ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör mycket roliga aktiviteter ihop. Vi har skapat nÄgot vi kallar Living Happy Boss som innebÀr att vi har roligt under arbetsdagarna, men Àven utanför arbetstid. Varje medarbetare Àr unik och vi försöker se till att alla trivs och utvecklas. Exempel pÄ aktiviteter vi gör ihop Àr resor, seglingar, fotboll, öl- och champagneprovningar och golftÀvlingar.

Förra Äret omsatte Happy Boss ca 50 miljoner och i Är ska vi omsÀtta 65 miljoner, nÀr vi lyckas med det Äker hela företaget till New York för att fira. Vi har Àven lagt en ny treÄrsplan och i den ligger mÄlet att nÄ 100 miljoner i omsÀttning. För att nÄ detta behöver vi ha rÀtt medarbetare med rÀtt attityd och instÀllning, och dÄ vi anser att personalen Àr det viktigaste vi har ser vi hela tiden till att utveckla vÄra medarbetares humankapital.

NÀr du börjar pÄ Happy Boss kommer du att fÄ en tydlig karriÀrsplan som strÀcker sig tre Är framÄt, dÀr du ser hur din utveckling pÄ Happy Boss kommer att se ut.

 

NU SÖKER VI YTTERLIGARE BACKOFFICE/ADMINISTRATÖR

Du kommer att jobba i vÄr Backofficegrupp bestÄende av Ekonomichef, samt tre administratörer. Din roll kommer att vara som kund- sÀljadministratör men avdelningen Àr uppbyggd för att kunna avlasta varandra vid toppar och dalar sÄ du fÄr inte vara rÀdd för att ta i lite extra och gÄ utanför din trygghetszon.

 

PROFIL

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande tjÀnst, gÀrna frÄn samma bransch. För att trivas i rollen bör du ha lÀtt för att fÄ kontakt med andra mÀnniskor och vara social och mycket serviceinriktad. Vidare Àr du sjÀlvstÀndig, flexibel och har en god förmÄga att snabbt sÀtta dig in i nya arbetsuppgifter och prioritera vad som Àr viktigast. Du drivs av att hjÀlpa mÀnniskor, du Àr noggrann och tycker om ordning och reda samt ett högt arbetstempo med mycket som hÀnder pÄ en gÄng. Du Àr bekvÀm med att arbeta i officepaketet och med vÀxeltelefon.

 

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du ska ha fullstÀndig gymnasial utbildning och behÀrska svenska och engelska flytande i sÄ vÀl tal som skrift. Som person bör du vara ansvarstagande och serviceinriktad. Du ska ha ett helhetstÀnk som gör att du lÀtt ser vad som bör göras och pÄ vilket sÀtt det ska göras. StresstÄlighet och flexibilitet Àr mycket viktigt att du besitter.
Telefonvana Àr meriterande men inget krav, viktigast Àr att du gillar administration och trivs med att ha ordning och reda omkring dig.

 

KRAV

Du ska ha goda kunskaper i Officepaketet. Vi ser gÀrna att du tycker om att arbeta med datorer och har erfarenhet av registrering, fakturering eller liknande. Excel kunskaper Àr extra meriterande.

Du ska utstrÄla energi och glÀdje eftersom du kommer att ha kontakt med kunder.

 

BACKOFFICE DAGLIGA ARBETSUPPGIFTER:

TjÀnsten kommer att tillsÀttas sÄ fort vi hittat rÀtt person, urvalet kommer dÀrför att ske löpande, sÄ ansök redan idag. Ansökan eller frÄgor om tjÀnsten mailas till som hÄller i rekryteringen. MÀrk ansökan med Backoffice.

Skicka in din CV och ett personligt brev med foto till: fredrik.belfrage@happyboss.se

För mer frÄgor ring Fredrik Belfrage 076 0000 310
Ansökningsdatum: Löpande
TilltrÀde: Enligt överenskommelse

 

VÄLKOMMEN ATT SÖKA!

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!