Our Blog

Torvalla Bil valde Happy Boss för en bred portfölj

Med Happy Boss smidiga kontorslösningar har Torvalla Bil i Stockholm dragit ner pÄ fakturaflödet och samlat alla avtal under ett tak. Jonas Westerbotn, pÄ Torvalla Bil i VÀrmdö, Àr mest nöjd med hur smidigt samarbetet Àr.
– FrĂ„n Happy Boss fĂ„r vi flera produkter och tjĂ€nster pĂ„ ett avtal och en faktura. Det gör det lĂ€ttare att fĂ„ översikt över företagets utgifter, sĂ€ger Jonas Westerbotn, VD för Torvalla Bil.

I ett och ett halvt Är har Torvalla Bil i VÀrmdö trivts med sin helhetslösning frÄn Happy Boss. FrÄn att tidigare haft flera olika samarbetspartners för kontorslösningar samlades alla avtal istÀllet under ett tak. Jonas Westerbotn pÄ Torvalla Bil i VÀrmdö Àr mycket nöjd med lösningarna frÄn Happy Boss och rekommenderar andra företag att samarbeta med dem.
– Det Ă€r smidigt och enkelt att hantera. Sedan vi inledde samarbetet med Happy Boss har fakturaflödet minskat avsevĂ€rt, sĂ€ger Jonas Westerbotn.

PÄ Torvalla Bil valde de att anvÀnda sig av Happy Boss bland annat pÄ grund av det stora utbudet. Idag fÄr de allt frÄn kontorsmaterial och telefoner till skrivare och kaffemaskiner frÄn Happy Boss. Jonas ser ljust pÄ samarbetets framtid. NÀr de i början av november öppnade sin fjÀrde anlÀggning bestÀlldes flera saker till det nya kontoret. Det var inte heller lÀnge sedan de skrev ett nytt avtal som inkluderade telefoni och entrémattor i helhetslösningen.
– Happy Boss har en bredare portfölj Ă€n vad andra har. Vi kommer sĂ€kert att utöka med fler tjĂ€nster frĂ„n Happy Boss i framtiden, sĂ€ger Jonas Westerbotn.

Ett nummer att ringa
Happy Boss har hjÀlpt Torvalla Bil att avsluta alla tidigare abonnemang frÄn andra företag. Jonas Àr mycket nöjd med samarbetet och Àr speciellt nöjd med hur mycket enklare det Àr för företaget att hÄlla ordning pÄ alla utgifter. Dessutom har de nu endast ett nummer till en supporttjÀnst för alla produkter. SÄ varesig det Àr kaffemaskinen eller telefonen som krÄnglar sÄ hjÀlper Happy Boss till att lösa problemen, och kontorsarbetet flyter pÄ smÀrtfritt.
– Tidigare har det varit mĂ„nga avtal att hĂ„lla reda pĂ„ eftersom det var ett för varje tjĂ€nst. Nu nĂ€r vi har Happy Boss finns det bara ett avtal för alla produkter. Det blir enkelt för företaget, avslutar Jonas Westerbotn.

Tags:

Show Comments (0)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!