Our Blog

Torvalla Bil valde Happy Boss för en bred portfölj

Med Happy Boss smidiga kontorslösningar har Torvalla Bil i Stockholm dragit ner på fakturaflödet och samlat alla avtal under ett tak. Jonas Westerbotn, på Torvalla Bil i Värmdö, är mest nöjd med hur smidigt samarbetet är.
– Från Happy Boss får vi flera produkter och tjänster på ett avtal och en faktura. Det gör det lättare att få översikt över företagets utgifter, säger Jonas Westerbotn, VD för Torvalla Bil.

I ett och ett halvt år har Torvalla Bil i Värmdö trivts med sin helhetslösning från Happy Boss. Från att tidigare haft flera olika samarbetspartners för kontorslösningar samlades alla avtal istället under ett tak. Jonas Westerbotn på Torvalla Bil i Värmdö är mycket nöjd med lösningarna från Happy Boss och rekommenderar andra företag att samarbeta med dem.
– Det är smidigt och enkelt att hantera. Sedan vi inledde samarbetet med Happy Boss har fakturaflödet minskat avsevärt, säger Jonas Westerbotn.

På Torvalla Bil valde de att använda sig av Happy Boss bland annat på grund av det stora utbudet. Idag får de allt från kontorsmaterial och telefoner till skrivare och kaffemaskiner från Happy Boss. Jonas ser ljust på samarbetets framtid. När de i början av november öppnade sin fjärde anläggning beställdes flera saker till det nya kontoret. Det var inte heller länge sedan de skrev ett nytt avtal som inkluderade telefoni och entrémattor i helhetslösningen.
– Happy Boss har en bredare portfölj än vad andra har. Vi kommer säkert att utöka med fler tjänster från Happy Boss i framtiden, säger Jonas Westerbotn.

Ett nummer att ringa
Happy Boss har hjälpt Torvalla Bil att avsluta alla tidigare abonnemang från andra företag. Jonas är mycket nöjd med samarbetet och är speciellt nöjd med hur mycket enklare det är för företaget att hålla ordning på alla utgifter. Dessutom har de nu endast ett nummer till en supporttjänst för alla produkter. Så varesig det är kaffemaskinen eller telefonen som krånglar så hjälper Happy Boss till att lösa problemen, och kontorsarbetet flyter på smärtfritt.
– Tidigare har det varit många avtal att hålla reda på eftersom det var ett för varje tjänst. Nu när vi har Happy Boss finns det bara ett avtal för alla produkter. Det blir enkelt för företaget, avslutar Jonas Westerbotn.

Tags:

Show Comments (0)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!