Our Blog

Support-tekniker sökes

 

Driven, strukturerad, it kunnig supporttekniker sökes till Stockholms roligaste arbetsplats, Happy Boss AB
Är du en driven person som vill jobba pĂ„ en av Stockholms roligaste arbetsplatser som har höga ambitioner och mĂ„l? Är du dessutom pĂ„ jakt efter en tjĂ€nst dĂ€r mycket kundkontakt, projektledning och teknik ingĂ„r som en del av rollen? Sök tjĂ€nsten idag!

Om företaget:

Happy Boss har blivit tilldelade flertalet utmÀrkelser sedan starten för 8 Är sen, de har exempelvis blivit DI Gasell samt nominerade till Entrepeneur of the Year. Happy Boss har Àven lagt en treÄrsplan och i den ligger mÄlet att nÄ 180 miljoner i omsÀttning. För att nÄ detta behöver de ha rÀtt medarbetare med rÀtt attityd och instÀllning. Vi Àr experter pÄ relationer som vi vet Àr det allra viktigaste inom kundvÄrd.

Happy Boss har möjlighet att erbjuda ett avtal för företagets all kontorsteknik dÀr service ingÄr. Vi hjÀlper kunden att hitta den bÀsta lösningen inom Facilitylösningar som tex kaffe, lokalvÄrd, vÀxter, frukt, vatten men Àven , IT lösningar, copyprintlösningar, telefoni,  video- konferensteknik.  

Happy Boss Àr ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör vi mycket roliga saker ihop. Vi har skapat nÄgot vi kallar, Living Happy Boss, som gÄr ut pÄ att vi har kul pÄ dagarna, men Àven utanför arbetstid. Varje medarbetare Àr unik och vi försöker se till att varje medarbetare trivs och utvecklas. Vi Äker pÄ resor tillsammans, seglingar, gÄr pÄ fotboll, har öl och champagneprovningar, golftÀvlingar etc.

2018/19  omsÀtter Happy Boss ca 87 miljoner kronor och vi visar goda resultat varje Är. Sedan starten 2011 har Happy Boss kontinuerligt ökat omsÀttningen och uppvisat vÀldigt bra resultat.

Inför nÀsta Är ska vi nÄ 100 Miljoner i omsÀttning och dÄ Äker vi till New York med hela företaget!!!

Arbetsuppgifter:

I rollen som it kunnig supporttekniker kommer du vara vÄrt ansikte utÄt mot vÄra kunder. Du ska tycka om att ge bra service och göra det lilla extra för kunden. Viktigt att vara tydlig i kommunikationen mot kund och kollegor.
Du kommer agera 2nd linesupport och hjÀlpa vÄra kunder per telefon, mail eller pÄ plats och om det inte löser sig delegera vidare till rÀtt person/funktion. Det Àr dÀrefter viktigt att du följer upp alla jobb och ser till att kunden fÄr Äterkoppling och Àr trygg med att bemöta kunder.
Du kommer vara ansvarig för vÄra leveranser och driftsÀttningar framför allt telefoni, it samt print och tillhörande mjukvaror. Mycket kan göras pÄ distans men det ingÄr Àven att Äka ut pÄ plats.
Vid större leveranser kommer du frÄn tid till annan fÄ agera projektledare och dÄ Àven av tjÀnster som inte Àr it relaterade om de ingÄr i leveransen.
I arbetet ingÄr Àven en del administration sÄ som att registrera Àrenden i vÄrt servicesystem samt Àrendehanteringssystem samt att avrapportera och fakturera utförda serviceÀrenden.
Avdelningen Àr uppbyggd för att kunna avlasta varandra vid toppar och dalar sÄ du fÄr inte vara rÀdd för att ta i lite extra och gÄ utanför din trygghetszon.
Du kommer ha stora möjligheter att vÀxa inom bolaget dÄ vi har flera olika omrÄden att utbilda sig i.

Profil:

‱ Ha hög IT-kompetens (du ska kunna installera t.ex skrivare och förstĂ„ nĂ€tverk)
‱ Arbetat med support (inom telefoni, it eller print Ă€r det meriterande)
‱ Ordningsam
‱ Gilla och göra det lilla extra och prata med kunder
‱ Gilla högt tempo
‱ Tekniskt intresse och kunnande
‱ Svenska och Engelska i tal och skrift

 

Övrig information:


Skicka in din cv och en ansökan till fredrik.belfrage@happyboss.se
Hemsida www.happyboss.se
Kontakt Fredrik Belfrage
Tele 076 0000 310
Ort Solna
TilltrÀde Snarast

 

 

 

 

 

Tags:

Show Comments (0)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!