Our Blog

Kundkonsulent

DRIVEN KUNDKONSULENT TILL STOCKHOLMS ROLIGASTE ARBETSPLATS, HAPPY BOSS AB

√Ąr du en driven person som vill jobba p√• en av Stockholms roligaste arbetsplatser som har h√∂ga ambitioner och m√•l? √Ąr du dessutom p√• jakt efter en tj√§nst d√§r kundkontakt ing√•r som en del av rollen? S√∂k tj√§nsten idag!

OM F√ĖRETAGET

Happy Boss har blivit tilldelade flertalet utmärkelser sedan starten för 8 år sen, de har exempelvis blivit DI Gasell samt nominerade till Entrepeneur of the Year. Happy boss hjälper företag att hitta den bästa lösningen inom IT, dokumenthantering, telefonilösningar, konferensteknik, facilitylösningar som kaffe- och vattenmaskiner och lokalvård.  Happy Boss har även lagt en treårsplan och i den ligger målet att nå 150 miljoner i omsättning. För att nå detta behöver de ha rätt medarbetare med rätt attityd och inställning.

Vi på Happy Boss har lång erfarenhet av att hjälpa företag effektivisera sina kontorslösningar och vi vet vad som verkligen krävs för att kunden ska vara nöjd. Vi är experter på relationsbyggande som vi vet är det allra viktigaste när det gäller att tillgodose våra kunders behov.

Happy Boss erbjuder ett och samma avtal för företagets all kontorsteknik där service ingår. Vi hjälper företag att hitta den bästa lösningen inom IT, dokumenthantering, telefonilösningar, konferensteknik, facility-lösningar som kaffe/vattenmaskiner och lokalvård.

Happy Boss är ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör mycket roliga aktiviteter ihop. Vi har skapat något vi kallar Living Happy Boss som innebär att vi har roligt under arbetsdagarna, men även utanför arbetstid. Varje medarbetare är unik och vi försöker se till att alla trivs och utvecklas. Exempel på aktiviteter vi gör ihop är resor, seglingar, fotboll, öl- och champagneprovningar och golftävlingar.

När du börjar på Happy Boss kommer du att få en tydlig karriärplan som sträcker sig tre år framåt, där du ser hur din utveckling på Happy Boss kommer att se ut.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ingå i vår serviceorganisation och vara ute hos kunder på dagarna.

I rollen som kundkonsulent hos oss kommer du att ha en bred roll innefattande många av organisationens olika delar. Du kommer också att ansvara för hygienservice och leveranser till våra kunders kaffemaskiner samt sköta om bolagets skåpservicear för kontorsmaterial. Du kommer ha stora möjligheter att växa inom bolaget då vi har flera olika affärsområden att utbilda sig i.

DAGLIGA UPPGIFTER

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att…

Göra canvasbesök och boka möten med våra befintliga kunder för att säkerställa att kunderna handlar allt från Happy Boss.
Utföra hygienservice på våra kaffemaskiner enligt serviceplan
Leverera kaffe i samband med hygienservice
Merförsäljning av kaffetillbehör samt andra kringprodukter
Utföra leverans och kontroll av skåpservice av kontorsmaterial
Tipsa kundkonsulenterna om nya affärsområden
Göra det lilla extra hos kunden!

PROFIL

  • Engagerad och or√§dd att g√• utanf√∂r sin trygghetszon
  • Ordningsam och gilla att g√∂ra det lilla extra
  • Klarar av att h√•lla ett h√∂gt tempo
  • B-K√∂rkort

 

√ĖVRIG INFORMATION

Skicka in din cv med bild och en ansökan till Fredrik.belfrage@happyboss.se

Hemsida                                      www.happyboss.se
Kontakt                                         Fredrik Belfrage
Tele                                               076 0000 310
Ort                                                 Solna Business Park
Ansökningsdatum                       Löpande
Tillträde                                        1:a September

Tags:

Show Comments (0)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!