Our Blog

Innesäljare

OM F√ĖRETAGET

Happy Boss har blivit tilldelade flertalet utmärkelser sedan starten för 9 år sen, de har exempelvis blivit DI Gasell samt nominerade till Entrepeneur of the Year. Happy boss hjälper företag att hitta den bästa lösningen inom IT, dokumenthantering, telefonilösningar, konferensteknik, facilitylösningar som kaffe- och vattenmaskiner och lokalvård.  Happy Boss har även lagt en treårsplan och i den ligger målet att nå 150 miljoner i omsättning. För att nå detta behöver de ha rätt medarbetare med rätt attityd och inställning.

Vi på Happy Boss har lång erfarenhet av att hjälpa företag effektivisera sina kontorslösningar och vi vet vad som verkligen krävs för att kunden ska vara nöjd. Vi är experter på relationsbyggande som vi vet är det allra viktigaste när det gäller att tillgodose våra kunders behov.

Happy Boss erbjuder ett och samma avtal för företagets all kontorsteknik där service ingår. Vi hjälper företag att hitta den bästa lösningen inom IT, dokumenthantering, telefonilösningar, konferensteknik, facility-lösningar som kaffe/vattenmaskiner och lokalvård.

Happy Boss är ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör mycket roliga aktiviteter ihop. Vi har skapat något vi kallar Living Happy Boss som innebär att vi har roligt under arbetsdagarna, men även utanför arbetstid. Varje medarbetare är unik och vi försöker se till att alla trivs och utvecklas. Exempel på aktiviteter vi gör ihop är resor, seglingar, fotboll, öl- och champagneprovningar och golftävlingar.

2018/19  omsatte Happy Boss ca 87 miljoner kronor och vi visar goda resultat varje år. Sedan starten 2011 har Happy Boss kontinuerligt ökat omsättningen och uppvisat väldigt bra resultat.

OM TJ√ĄNSTEN

Som Innesäljare ansvarar du för försäljning mot nya och befintliga företagskunder av produkter inom några specifika områden som tex kontorsmaterial, toner, bläck, hygienprodukter. Du kommer främst att arbeta mot mellanstora företag i Sverige. Du har en egen säljbudget som du ska sträva att nå varje månad. Vi kommer hjälpa dig att prestera så pass bra att vi får belöna dig med vidareutveckling avseende andra roller såsom Account Manager, Key Account Manager, Teamledare Totalt är vi 15 personer idag på säljavdelningen, men du kommer ingå i ett team på 3 innesäljare.

OM DIG

Vi söker nu dig som är mellan 20-25 år som tycker om att arbeta med försäljning och är mycket målinriktad. Vidare ser vi att du är prestigelös och orädd och har inga problem att gå utanför din trygghetszon. Du gillar högt tempo och tycker det är kul att träffa människor. Du älskar försäljning och trivs i en miljö där det är fokus på affärer hela tiden. Det kommer krävas att du är självgående som person då detta är ett fritt och självständigt arbete men du har en säljchef som kommer coacha dig.

Vi tror också att du är kreativ och gärna kommer med egna idéer och aktivt söker nya möjligheter för att nå dina mål. Det viktigaste i den här rollen är din personlighet men vi kommer att lägga stor vikt ifrån att du lätt kan påvisa bra uppnådda resultat.

Happy Boss erbjuder dig ett spännande och utmanande uppdrag och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter i en framgångsrik och nytänkande organisation. Happy Boss är ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör mycket roliga aktiviteter ihop. Vi har skapat något vi kallar Living Happy Boss som innebär att vi har roligt under arbetsdagarna, men även utanför arbetstid. Varje medarbetare är unik och vi försöker se till att alla trivs och utvecklas. Exempel på aktiviteter vi gör ihop är resor, seglingar, fotboll, öl- och champagneprovningar och golftävlingar. När du börjar på Happy Boss kommer du att få en tydlig karriärplan som sträcker sig tre år framåt, där du ser hur din utveckling på Happy Boss kommer att se ut. Hos oss får du även dator, mobil och gymkort. Happy boss sitter i fina kontor i Solna business park.

 

√ĖVRIG INFORMATION

Skicka in ditt cv med bild och en ansökan till Patrick.theorell@happyboss.se

Hemsida                                      www.happyboss.se
Kontakt                                         Patrick Theorell
Tele                                               076 0000 300
Ort                                                 Solna Business Park
Ansökningsdatum                        Löpande
Tillträde                                        1:a September

Tags:

Show Comments (0)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!