Our Blog

Happy Boss söker nu en Account Manager

Happy Boss har blivit tilldelade flertalet utmÀrkelser sedan starten för 8 Är sen, de har exempelvis blivit DI Gasell samt nominerade till Entrepeneur of the Year. Happy boss hjÀlper företag att hitta den bÀsta lösningen inom IT, dokumenthantering, telefonilösningar, konferensteknik, facilitylösningar som kaffe- och vattenmaskiner och lokalvÄrd.  Happy Boss har Àven lagt en treÄrsplan och i den ligger mÄlet att nÄ 150 miljoner i omsÀttning. För att nÄ detta behöver de ha rÀtt medarbetare med rÀtt attityd och instÀllning.

Om tjÀnsten
Som Account Manager ansvarar du för försÀljning mot nya och befintliga företagskunder av produkter inom alla vÄra affÀrsomrÄden. Du kommer frÀmst att arbeta mot smÄ- och mellanstora företag inom hela stor Stockholm. Du ansvarar för hela sÀljprocessen frÄn att boka möte till avslut och uppföljning, men till din hjÀlp har du vÄra affÀrsomrÄdesansvariga pÄ de omrÄden som du inte kan sjÀlv. Du har en egen sÀljbudget som du ska strÀva att nÄ varje mÄnad. Vi kommer hjÀlpa dig att prestera sÄ pass bra att vi fÄr belöna dig med vidareutveckling avseende andra roller sÄsom Key Account Manager, Teamledare, AffÀrsomrÄdesansvarig

Om dig
Vi söker nu dig som Àr mellan 25-35 Är som tycker om att arbeta med försÀljning och Àr mycket mÄlinriktad. Vidare ser vi att du Àr prestigelös och orÀdd och har inga problem att gÄ utanför din trygghetszon. Du gillar högt tempo och tycker det Àr kul att trÀffa mÀnniskor. Du Àlskar försÀljning och trivs i en miljö dÀr det Àr fokus pÄ affÀrer hela tiden. Det kommer krÀvas att du Àr sjÀlvgÄende som person dÄ detta Àr ett fritt och sjÀlvstÀndigt arbete men du har en sÀljchef som kommer coacha dig. Du kommer ingÄ i ett sÀljteam pÄ 12 sÀljare. Vi tror ocksÄ att du Àr kreativ och gÀrna kommer med egna idéer och aktivt söker nya möjligheter för att nÄ dina mÄl. Det viktigaste i den hÀr rollen Àr din personlighet men vi kommer att lÀgga stor vikt ifrÄn att du lÀtt kan pÄvisa bra uppnÄdda resultat. Detta frÄn dina tidigare arbeten inom samma bransch, var vi ser att du har arbetat aktivt under minst 3 Ärs tid. Körkort Àr ett krav för denna tjÀnst.

Happy Boss erbjuder dig ett spÀnnande och utmanande uppdrag och för rÀtt person finns stora utvecklingsmöjligheter i en framgÄngsrik och nytÀnkande organisation. Happy Boss Àr ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör mycket roliga aktiviteter ihop. Vi har skapat nÄgot vi kallar Living Happy Boss som innebÀr att vi har roligt under arbetsdagarna, men Àven utanför arbetstid. Varje medarbetare Àr unik och vi försöker se till att alla trivs och utvecklas. Exempel pÄ aktiviteter vi gör ihop Àr resor, seglingar, fotboll, öl- och champagneprovningar och golftÀvlingar. NÀr du börjar pÄ Happy Boss kommer du att fÄ en tydlig karriÀrplan som strÀcker sig tre Är framÄt, dÀr du ser hur din utveckling pÄ Happy Boss kommer att se ut. Hos oss fÄr du Àven dator, mobil och gymkort. Happy boss sitter i fina kontor i Solna business park.

Intresserad och vill veta mer?

Vvd Patrick Theorell

Maila Patrick.theorell@happyboss.se

Tags:

Show Comments (0)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!