Our Blog

Happy Boss hjÀlper VÀrmevÀrden att spara tid och pengar

Happy Boss erbjuder skrÀddarsydda lösningar inom kontorsmaskiner och tillbehör till svenska företag.
VÀrmevÀrden Àr en av mÄnga kunder som tagit hjÀlp av Happy Boss.
– Under deras paraply fungerar allting precis som det ska, sĂ€ger Gustaf Molin, IT-chef pĂ„ VĂ€rmevĂ€rden.

Happy Boss hjÀlper VÀrmevÀrden med copyprinters, video- och konferensteknik och telefoni. Genom att anvÀnda sig av en och samma leverantör blir VÀrmevÀrdens jobb enklare, billigare och effektivare. Enligt Gustaf Molin Àr det bÀsta med Happy Boss att de levererar teknik som fungerar.

– Print har tidigare haft en tendens att krĂ„ngla och mycket tid gick Ă„t till att lösa dessa problem. Men det Ă€ndrades sĂ„ fort vi började hyra skrivare av Happy Boss för flera Ă„r sedan. Under deras paraply fungerar allting precis som det ska, sĂ€ger Gustaf Molin.

Happy Boss sÀtter dessutom alltid sina kunders behov frÀmst och skapar tjÀnster utifrÄn deras önskemÄl.

– Vi har ungefĂ€r 5000 företag som vi fakturerar varje mĂ„nad. Jag frĂ„gade Patrick Theorell frĂ„n Happy Boss om de kunde printa och leverera vĂ„ra fakturor. De hade inte tjĂ€nsten men skapade den pĂ„ vĂ„r begĂ€ran. De vill verkligen leverera det kunden vill ha, sĂ€ger Gustaf Molin.

Enkel och högkvalitativ kommunikation
VÀrmevÀrden Àr ett energiföretag som levererar fjÀrrvÀrme till bostÀder, industrier och lokaler och finns pÄ 17 platser runt om i Sverige. Att de Àr utspridda geografiskt gör att de har ett stort behov av smidig kommunikation inom företaget. Men det tog lÄng tid innan de hittade rÀtt alternativ.

– Jag har tittat pĂ„ mĂ„nga videotjĂ€nster genom Ă„ren men ingen har varit tillrĂ€ckligt bra för att satsa pĂ„. Men Happy Boss lösning kĂ€ndes enkel att jobba med och hade vĂ€ldigt hög kvalitet, sĂ€ger Gustaf Molin.

VÀrmevÀrden har monterat in fasta installationer pÄ sina fem största anlÀggningar och Àven kopplat in en molntjÀnst. PÄ sÄ sÀtt kan de ha videomöten med hjÀlp av installationerna pÄ plats och via mobiltelefonen eller datorn. Happy Boss videolösning har blivit en viktig del i VÀrmevÀrdens sÀtt att arbeta och gör att de i dag kan spara bÄde tid, pengar och miljö.

– Vi har ersatt vartannat fysiskt möte med videokonferens. Det har gett oss mycket bĂ€ttre möjligheter till att samarbeta och kommunicera vilket i sin tur har gett oss högre kvalitet i vĂ„rt arbete. Vi har Ă€ven börjat resa mindre. Det Ă€r ett stort plus för oss men Ă€ven för miljön, sĂ€ger Gustaf Molin.

Förenklar Àven för kunderna
VÀrmevÀrden har utökat sitt samarbete med Happy Boss mer och mer. Tidigare sÄg företagets telefonvÀxel annorlunda ut. DÄ hade de externa leverantörer utöver sin vanliga vÀxel. En tog emot samtal nÀr vÀxeln inte kunde svara, en annan skötte den tekniska delen och en tredje hanterade kundens felanmÀlan. I dag har de samlat alla pÄ en och samma plats.

– Nu har vi i stĂ€llet ett enda telefonnummer till VĂ€rmevĂ€rden. Via det numret kan kunden bestĂ€mma vem de vill prata med. Med hjĂ€lp av Happy Boss lösning har vi kunnat förenkla för bĂ„de kunden och för oss sjĂ€lva. Happy Boss Ă€r en viktig partner och vi hoppas att vĂ„rt samarbete fortsĂ€tter i lĂ„ng tid framĂ„t, avslutar Gustaf Molin.

 

 

Tags:

Show Comments (0)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!