Our Blog

Happy Boss hjälper Värmevärden att spara tid och pengar

Happy Boss erbjuder skräddarsydda lösningar inom kontorsmaskiner och tillbehör till svenska företag.
Värmevärden är en av många kunder som tagit hjälp av Happy Boss.
– Under deras paraply fungerar allting precis som det ska, säger Gustaf Molin, IT-chef på Värmevärden.

Happy Boss hjälper Värmevärden med copyprinters, video- och konferensteknik och telefoni. Genom att använda sig av en och samma leverantör blir Värmevärdens jobb enklare, billigare och effektivare. Enligt Gustaf Molin är det bästa med Happy Boss att de levererar teknik som fungerar.

– Print har tidigare haft en tendens att krångla och mycket tid gick åt till att lösa dessa problem. Men det ändrades så fort vi började hyra skrivare av Happy Boss för flera år sedan. Under deras paraply fungerar allting precis som det ska, säger Gustaf Molin.

Happy Boss sätter dessutom alltid sina kunders behov främst och skapar tjänster utifrån deras önskemål.

– Vi har ungefär 5000 företag som vi fakturerar varje månad. Jag frågade Patrick Theorell från Happy Boss om de kunde printa och leverera våra fakturor. De hade inte tjänsten men skapade den på vår begäran. De vill verkligen leverera det kunden vill ha, säger Gustaf Molin.

Enkel och högkvalitativ kommunikation
Värmevärden är ett energiföretag som levererar fjärrvärme till bostäder, industrier och lokaler och finns på 17 platser runt om i Sverige. Att de är utspridda geografiskt gör att de har ett stort behov av smidig kommunikation inom företaget. Men det tog lång tid innan de hittade rätt alternativ.

– Jag har tittat på många videotjänster genom åren men ingen har varit tillräckligt bra för att satsa på. Men Happy Boss lösning kändes enkel att jobba med och hade väldigt hög kvalitet, säger Gustaf Molin.

Värmevärden har monterat in fasta installationer på sina fem största anläggningar och även kopplat in en molntjänst. På så sätt kan de ha videomöten med hjälp av installationerna på plats och via mobiltelefonen eller datorn. Happy Boss videolösning har blivit en viktig del i Värmevärdens sätt att arbeta och gör att de i dag kan spara både tid, pengar och miljö.

– Vi har ersatt vartannat fysiskt möte med videokonferens. Det har gett oss mycket bättre möjligheter till att samarbeta och kommunicera vilket i sin tur har gett oss högre kvalitet i vårt arbete. Vi har även börjat resa mindre. Det är ett stort plus för oss men även för miljön, säger Gustaf Molin.

Förenklar även för kunderna
Värmevärden har utökat sitt samarbete med Happy Boss mer och mer. Tidigare såg företagets telefonväxel annorlunda ut. Då hade de externa leverantörer utöver sin vanliga växel. En tog emot samtal när växeln inte kunde svara, en annan skötte den tekniska delen och en tredje hanterade kundens felanmälan. I dag har de samlat alla på en och samma plats.

– Nu har vi i stället ett enda telefonnummer till Värmevärden. Via det numret kan kunden bestämma vem de vill prata med. Med hjälp av Happy Boss lösning har vi kunnat förenkla för både kunden och för oss själva. Happy Boss är en viktig partner och vi hoppas att vårt samarbete fortsätter i lång tid framåt, avslutar Gustaf Molin.

 

 

Tags:

Show Comments (0)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!