Our Blog

Happy Boss AB förvÀrvar Officeway.se och OWK Print AB

PRESSMEDDELANDE
Stockholm den 22 november 2017

Happy Boss expanderar genom köp av Officeway och OWK Print AB

Genom att förvÀrva OWK Print AB och bifirman Officeway.se, förstÀrker Happy Boss-koncernen sin nÀrvaro inom kontorsmaterial och förbrukning ytterligare. OWK Print startade redan 2001 och har under Ären skapat en stark och trogen kundbas. Happy Boss har en bra upparbetad avdelning för kontorsmaterial och anvÀnder samma leverantörer vilket kommer innebÀra en smidig övergÄng för kunderna.

Happy Boss har sedan starten 2011 erbjudit marknaden en bred produktportfölj med allt till kontoret med ett avtal, en faktura och en kontaktperson och Àr i dag en av Sveriges ledande fristÄende leverantörer för leveranser av helheten till en modern arbetsplats. Idag levererar Happy Boss produkter och helhetslösningar till hundratals kunder runt om i Norden inom tvÄ olika affÀrsomrÄden; IT (telefoni, it-drift, konferensteknik och dokumenthantering) samt Facility (Kaffe & vattenmaskiner, kontorsmaterial, trycksaker, profilreklam, frukt, vÀxter och stÀd)

Happy Boss har haft en stark expansion och varit nominerade samt vunnit olika tillvÀxt utmÀrkelser sÄsom Entrepreneur of the year, DI Gasell och Sveriges Guldbolag. I samband med tillvÀxten har vi byggt en organisation som klarar att hantera mycket kunder och mÄnga olika affÀrsomrÄden men ÀndÄ lyckats behÄlla den familjÀra kÀnslan. Det Àr dÀrför naturligt för oss att vi nu tagit ett strategiskt beslut att förvÀrva företag för att fÄ synergier i vÄr verksamhet. Det finns ocksÄ tydliga kopplingar och synergier i affÀren för vÄra nya kunder dÄ vi kommer att kunna erbjuda dem vÄra övriga tjÀnster, dÄ allt fler kunder uppskattar att ha en leverantör och en huvudsaklig kontaktperson, som verkligen kan deras verksamhet och behov berÀttar VD Fredrik Belfrage

FörvÀrvet av OWK Print AB och Officeway.se gjordes i november. Arbetet med att införliva bolagen i Happy Boss AB pÄbörjades omedelbart och förvÀntas vara genomfört till Ärsskiftet.

För mer information, vÀnligen kontakta:

Fredrik Belfrage
VD, Happy Boss
08-519 03 10
fredrik.belfrage@happyboss.se

 

Daniel Kaplun
VD Officeway.se och OWK Print AB

070-836 35 35
daniel@owk.se

Tags:

Show Comments (0)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!