Our Blog

Happy Boss AB förvĂ€rvar Connect IT i Sverige AB’s Stockholms-verksamhet

PRESSMEDDELANDE
Stockholm den 4e december 2019

Nu Àr det klart! Happy Boss förvÀrvar Connect IT i Sverige ABs Stockholmsverksamhet.

Genom att förvÀrva Connect IT i Sverige ABs Stockholmsverksamhet, förstÀrker Happy Boss-koncernen sin nÀrvaro inom print, IT och konferenslösningar ytterligare i Sverige. Connect IT Stockholm omsÀtter idag ca 25 miljoner och har 6 anstÀllda. Personalen som tidigare varit anstÀllda hos Connect IT Stockholm kommer att erbjudas en fortsatt anstÀllning hos Happy Boss vilket kommer innebÀra en smidig övergÄng för kunderna.

Happy Boss har sedan starten 2011 erbjudit marknaden en bred produktportfölj med allt till kontoret med ett avtal, en faktura och en kontaktperson och Àr i dag en av Sveriges ledande fristÄende leverantörer för leveranser av helheten till en modern arbetsplats. Idag levererar Happy Boss produkter och helhetslösningar till hundratals kunder runt om i Norden inom tvÄ olika affÀrsomrÄden; IT (telefoni, it-drift, konferensteknik och dokumenthantering) samt Facility (Kaffe & vattenmaskiner, kontorsmaterial, trycksaker, profilreklam, frukt, vÀxter och stÀd)

Connect Àr en viktig del i vÄr planerade expansion inom Sverige. Med ett tjÀnsteerbjudande i framkant som passar in i vÄr produkt och tjÀnsteportfölj ser vi ocksÄ synergier i ökad försÀljning inom vissa affÀrsomrÄden. TillvÀxtmöjligheterna Àr goda och med detta förvÀrv siktar vi pÄ att omsÀtta 114 miljoner i Är. Detta förvÀrv stÀrker vÄr nuvarande 3 Ärsplan att omsÀtta 170 miljoner med god vinstmarginal, sÀger Patrick Theorell, vVD för Happy Boss.

FörvÀrvet av Connect IT i Sverige ABs Stockholmsverksamhet genomförs per 2019-12-09. Arbetet med att införliva bolagen i Happy Boss AB pÄbörjades omedelbart.

För mer information, vÀnligen kontakta:

Patrick Theorell
vVD, Happy Boss
076-0000300
patrick.theorell@happyboss.se

 

Patrick Olson
Styrelseordförande Connect Sweden AB

Mobil 070-5472253

Tags:

Show Comments (0)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!