Our Blog

Happy Boss AB förvärvar Connect IT i Sverige AB’s Stockholms-verksamhet

PRESSMEDDELANDE
Stockholm den 4e december 2019

Nu är det klart! Happy Boss förvärvar Connect IT i Sverige ABs Stockholmsverksamhet.

Genom att förvärva Connect IT i Sverige ABs Stockholmsverksamhet, förstärker Happy Boss-koncernen sin närvaro inom print, IT och konferenslösningar ytterligare i Sverige. Connect IT Stockholm omsätter idag ca 25 miljoner och har 6 anställda. Personalen som tidigare varit anställda hos Connect IT Stockholm kommer att erbjudas en fortsatt anställning hos Happy Boss vilket kommer innebära en smidig övergång för kunderna.

Happy Boss har sedan starten 2011 erbjudit marknaden en bred produktportfölj med allt till kontoret med ett avtal, en faktura och en kontaktperson och är i dag en av Sveriges ledande fristående leverantörer för leveranser av helheten till en modern arbetsplats. Idag levererar Happy Boss produkter och helhetslösningar till hundratals kunder runt om i Norden inom två olika affärsområden; IT (telefoni, it-drift, konferensteknik och dokumenthantering) samt Facility (Kaffe & vattenmaskiner, kontorsmaterial, trycksaker, profilreklam, frukt, växter och städ)

Connect är en viktig del i vår planerade expansion inom Sverige. Med ett tjänsteerbjudande i framkant som passar in i vår produkt och tjänsteportfölj ser vi också synergier i ökad försäljning inom vissa affärsområden. Tillväxtmöjligheterna är goda och med detta förvärv siktar vi på att omsätta 114 miljoner i år. Detta förvärv stärker vår nuvarande 3 årsplan att omsätta 170 miljoner med god vinstmarginal, säger Patrick Theorell, vVD för Happy Boss.

Förvärvet av Connect IT i Sverige ABs Stockholmsverksamhet genomförs per 2019-12-09. Arbetet med att införliva bolagen i Happy Boss AB påbörjades omedelbart.

För mer information, vänligen kontakta:

Patrick Theorell
vVD, Happy Boss
076-0000300
patrick.theorell@happyboss.se

 

Patrick Olson
Styrelseordförande Connect Sweden AB

Mobil 070-5472253

Tags:

Show Comments (0)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!