Our Blog

FörsÀljningsassistent sökes

FörsÀljningsassistent sökes till Stockholms roligaste arbetsplats, Happy Boss AB

Är du en glad och serviceminded person som vill jobba pĂ„ en av Stockholms roligaste arbetsplatser dĂ„ ska du lĂ€sa vidare!!?

Om företaget

Vi pÄ Happy Boss har lÄng erfarenhet av att hjÀlpa företag att effektivisera företags kontorsteknik och facilitylösningar och vi vet vad som verkligen krÀvs för att kunden ska vara nöjd. Vi Àr experter pÄ relationer som vi vet Àr det allra viktigaste inom kundvÄrd.

Happy Boss har möjlighet att erbjuda ett avtal för företagets all kontorsteknik dÀr service ingÄr. Vi hjÀlper kunden att hitta den bÀsta lösningen inom Facilitylösningar som tex Kaffemaskiner, lokalvÄrd, copyprinters men Àven  IT, dokumenthantering, telefoni Àr stora omrÄden.

Happy Boss Àr ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör vi mycket roliga saker ihop. Vi har skapat nÄgot vi kallar, Living Happy Boss, som gÄr ut pÄ att vi har kul pÄ dagarna, men Àven utanför arbetstid. Varje medarbetare Àr unik och vi försöker se till att varje medarbetare trivs och utvecklas. Vi Äker pÄ resor tillsammans, seglingar, gÄr pÄ fotboll, har öl och champagneprovningar, golftÀvlingar etc.

Vi Àlskar idrott och stödjer mÄnga föreningar bÄda stora och smÄ. Bland annat Àr vi en stor sponsor till DjurgÄrden Hockey, Brommapojkarna, IF Lidingö  

2017 omsatte Happy Boss 58 miljoner kronor vi har tidigare blivit utnÀmnd till Di Gasell samt nominerade till Ernst Young Entrepeneur of the year.

Vi har dessutom lagt en ny 3Ärs plan och i den ligger mÄlet att nÄ 100 miljoner i omsÀttning och för att nÄ det behöver vi ha rÀtt medarbetare med rÀtt attityd och instÀllning. Vi anser att personalen Àr det viktigaste vi har och ser dÀrför hela tiden till att utveckla vÄra medarbetares humankapital.

Övergripande arbetsuppgifter:
I rollen som FörsÀljningsassistent kommer du att ha en viktig funktion inom Happy Boss. Rollen Àr bred och innefattar mÄnga olika arbetsuppgifter. Du kommer vara spindeln i nÀtet till FörsÀljningschefen samt teamleaders.

 

Arbetsuppgifter

Var behjÀlplig till FörsÀljningschef samt teamleaders

Uppdatera crm system

Kontakt med befintliga kunder

Registrera orderunderlag och göra offerter

UpprÀtta nya avtal eller tillÀggsavtal till befintliga kunder

UpprÀtta SÀljrapporter och veckorapporter

Uppdatera skÀrmar pÄ kontoret med information och mÄl

Förbereda demos i utstÀllningen

Projektleda evenemang – tex golftĂ€vling, After work, seminarier, sĂ€ljinsatser

Projektleda mÀssor- koordinera dessa

Uppdatera hemsida och sociala medier

Vara lÀnk mellan leverantörer och sÀljchefer

 

Vem Àr du?
Vi ser att du har minst gymnasial utbildning och nÄgra Ärs erfarenhet av att arbeta i liknande roll. Vi tror att du kanske jobbat som utesÀljare, men vill nu hellre jobba pÄ backoffice och stödja sÀljcheferna. För att lyckas i tjÀnsten Àr det viktigt att du Àr ansvarstagande, vÀlorganiserad och har ett flexibelt arbetssÀtt. Du tycker om att ta egna initiativ och ser till att lösa problem som kommer upp pÄ ett smidigt sÀtt.

Vi tror att du Àr runt 25-30 Är och har nÄgra Ärs arbetslivserfarenhet. Du har skinn pÄ nÀsan samtidigt som du Àr öppen för feedback dÄ du drivs av att stÀndigt förbÀttra ditt arbete.

 

Omfattning och tilltrÀde

Heltid

TilltrÀde omgÄende.

 

Ansökan

Ansökan görs till Vvd  patrick.theorell@happyboss.se och intervjuer sker löpande

Tags:

Show Comments (0)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!