Our Blog

Försäljningsassistent sökes

Försäljningsassistent sökes till Stockholms roligaste arbetsplats, Happy Boss AB

Är du en glad och serviceminded person som vill jobba på en av Stockholms roligaste arbetsplatser då ska du läsa vidare!!?

Om företaget

Vi på Happy Boss har lång erfarenhet av att hjälpa företag att effektivisera företags kontorsteknik och facilitylösningar och vi vet vad som verkligen krävs för att kunden ska vara nöjd. Vi är experter på relationer som vi vet är det allra viktigaste inom kundvård.

Happy Boss har möjlighet att erbjuda ett avtal för företagets all kontorsteknik där service ingår. Vi hjälper kunden att hitta den bästa lösningen inom Facilitylösningar som tex Kaffemaskiner, lokalvård, copyprinters men även  IT, dokumenthantering, telefoni är stora områden.

Happy Boss är ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör vi mycket roliga saker ihop. Vi har skapat något vi kallar, Living Happy Boss, som går ut på att vi har kul på dagarna, men även utanför arbetstid. Varje medarbetare är unik och vi försöker se till att varje medarbetare trivs och utvecklas. Vi åker på resor tillsammans, seglingar, går på fotboll, har öl och champagneprovningar, golftävlingar etc.

Vi älskar idrott och stödjer många föreningar båda stora och små. Bland annat är vi en stor sponsor till Djurgården Hockey, Brommapojkarna, IF Lidingö  

2017 omsatte Happy Boss 58 miljoner kronor vi har tidigare blivit utnämnd till Di Gasell samt nominerade till Ernst Young Entrepeneur of the year.

Vi har dessutom lagt en ny 3års plan och i den ligger målet att nå 100 miljoner i omsättning och för att nå det behöver vi ha rätt medarbetare med rätt attityd och inställning. Vi anser att personalen är det viktigaste vi har och ser därför hela tiden till att utveckla våra medarbetares humankapital.

Övergripande arbetsuppgifter:
I rollen som Försäljningsassistent kommer du att ha en viktig funktion inom Happy Boss. Rollen är bred och innefattar många olika arbetsuppgifter. Du kommer vara spindeln i nätet till Försäljningschefen samt teamleaders.

 

Arbetsuppgifter

Var behjälplig till Försäljningschef samt teamleaders

Uppdatera crm system

Kontakt med befintliga kunder

Registrera orderunderlag och göra offerter

Upprätta nya avtal eller tilläggsavtal till befintliga kunder

Upprätta Säljrapporter och veckorapporter

Uppdatera skärmar på kontoret med information och mål

Förbereda demos i utställningen

Projektleda evenemang – tex golftävling, After work, seminarier, säljinsatser

Projektleda mässor- koordinera dessa

Uppdatera hemsida och sociala medier

Vara länk mellan leverantörer och säljchefer

 

Vem är du?
Vi ser att du har minst gymnasial utbildning och några års erfarenhet av att arbeta i liknande roll. Vi tror att du kanske jobbat som utesäljare, men vill nu hellre jobba på backoffice och stödja säljcheferna. För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du är ansvarstagande, välorganiserad och har ett flexibelt arbetssätt. Du tycker om att ta egna initiativ och ser till att lösa problem som kommer upp på ett smidigt sätt.

Vi tror att du är runt 25-30 år och har några års arbetslivserfarenhet. Du har skinn på näsan samtidigt som du är öppen för feedback då du drivs av att ständigt förbättra ditt arbete.

 

Omfattning och tillträde

Heltid

Tillträde omgående.

 

Ansökan

Ansökan görs till Vvd  patrick.theorell@happyboss.se och intervjuer sker löpande

Tags:

Show Comments (0)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!