Our Blog

Eftermarknadssäljare

DRIVEN EFTERMARKNADSÄLJARE TILL STOCKHOLMS ROLIGASTE ARBETSPLATS, HAPPY BOSS AB

Är du en driven person som vill jobba på en av Stockholms roligaste arbetsplatser som har höga ambitioner och mål? Är du dessutom på jakt efter en tjänst där kundkontakt och sälj ingår som en del av rollen? Sök tjänsten idag!

OM FÖRETAGET

Happy Boss har blivit tilldelade flertalet utmärkelser sedan starten för 8 år sen, vi har exempelvis blivit DI Gasell samt nominerade till Entrepeneur of the Year.

Vi på Happy Boss har lång erfarenhet av att hjälpa företag effektivisera sina kontorslösningar och vi vet vad som verkligen krävs för att kunden ska vara nöjd. Vi är experter på relationsförsäljning som vi vet är det allra viktigaste inom försäljning.

Happy Boss erbjuder ett och samma avtal för företagets all kontorsteknik där service ingår. Vi hjälper företag att hitta den bästa lösningen inom IT, dokumenthantering, telefonilösningar, konferensteknik, facilitylösningar som kaffe-vattenmaskiner och lokalvård.

Happy Boss är ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör mycket roliga aktiviteter ihop. Vi har skapat något vi kallar Living Happy Boss som innebär att vi har roligt under arbetsdagarna, men även utanför arbetstid. Varje medarbetare är unik och vi försöker se till att alla trivs och utvecklas. Exempel på aktiviteter vi gör ihop är resor, seglingar, fotboll, öl- och champagneprovningar och golftävlingar.

Förra året omsatte Happy Boss ca 72 miljoner och i år ska vi omsätta 85 miljoner, när vi lyckas med det åker hela företaget på en resa för att fira. Vi har även lagt en ny tvåårsplan och i den ligger målet att nå 100 miljoner i omsättning. För att nå detta behöver vi ha rätt medarbetare med rätt attityd och inställning, och då vi anser att personalen är det viktigaste vi har ser vi hela tiden till att utveckla våra medarbetares humankapital.

När du börjar på Happy Boss kommer du att få en tydlig karriärsplan som sträcker sig tre år framåt, där du ser hur din utveckling på Happy Boss kommer att se ut.

 

ARBETSUPPGIFTER


Du kommer att ingå i vår säljorganisation, men även jobba tätt med vår serviceavdelning. Dessutom kommer du få utbildning hos våra leverantörer för att klara arbetsuppgifterna.

I rollen som eftermarknadssäljare hos oss kommer du att ha en bred roll innefattande många av organisationens olika delar. Dina primära arbetsuppgifter är att sälja in kontorsmaterial och profilprodukter till våra befintliga kunder, Du kommer också att ansvara för hygienservice och leveranser till våra kunders kaffemaskiner samt sköta om bolagets skåpservicear. Du kommer ha stora möjligheter att växa inom bolaget då vi har flera olika affärsområden att utbilda sig i.

DAGLIGA UPPGIFTER

Arbetsuppgifter:
Som eftermarknadssäljare kommer du att ha en mycket viktig roll i företaget. Du ska utveckla långsiktiga relationer med våra kunder.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att…

Göra canvasbesök och boka möten med våra befintliga kunder för att säkerställa att kunderna handlar allt från Happy Boss.
Utföra hygienservice på våra kaffemaskiner enligt serviceplan
Leverera kaffe i samband med hygienservice
Merförsäljning av kaffetillbehör samt andra kringprodukter
Utföra leverans och kontroll av skåpservice av kontorsmaterial
Sälja in tryck och profilprodukter tex sommarpresenter, giveaways,
Tipsa säljarna om nya affärsområden
Göra det lilla extra hos kunden!

Krav
– Genomföra minst 15 besök per vecka (bokade eller canvas)
– Alla besök skall registreras i vårt säljstöd samma dag.
– Skicka in veckorapport varje fredag före 16.00

PROFIL

  • Engagerad och orädd att gå utanför sin trygghetszon
  • Ordningsam och gilla att göra det lilla extra
  • Klarar av att hålla ett högt tempo
  • B-Körkort

 

ÖVRIG INFORMATION

Skicka in din cv med bild och en ansökan till patrick.theorell@happyboss.se

Hemsida                                      www.happyboss.se
Kontakt                                         Patrick Theorell
Tele                                               076 0000 300
Ort                                                 Solna Business Park
Ansökningsdatum                         181030-181130
Tillträde                                        7a januari

Tags:

Show Comments (0)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!