AFFÄRSOMRÅDESANSVARIG IT

OM FÖRETAGET

Happy Boss har blivit tilldelade flertalet utmÀrkelser sedan starten för 5 Är sen, vi har exempelvis blivit DI Gasell samt nominerade till Entrepeneur of the Year.

Vi pÄ Happy Boss har lÄng erfarenhet av att hjÀlpa företag effektivisera sina kontorslösningar och vi vet vad som verkligen krÀvs för att kunden ska vara nöjd. Vi Àr experter pÄ relationsförsÀljning som vi vet Àr det allra viktigaste inom försÀljning.

Happy Boss erbjuder ett och samma avtal för företagets all kontorsteknik dÀr service ingÄr. Vi hjÀlper företag att hitta den bÀsta lösningen inom IT, dokumenthantering, telefonilösningar, konferensteknik, facilitylösningar som kaffe- och vattenmaskiner och lokalvÄrd. Vi erbjuder Àven bemanning samt profil- och presentreklam.

Happy Boss Àr ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör mycket roliga aktiviteter ihop. Vi har skapat nÄgot vi kallar Living Happy Boss som innebÀr att vi har roligt under arbetsdagarna, men Àven utanför arbetstid. Varje medarbetare Àr unik och vi försöker se till att alla trivs och utvecklas. Exempel pÄ aktiviteter vi gör ihop Àr resor, seglingar, fotboll, öl- och champagneprovningar och golftÀvlingar.

Förra Äret omsatte Happy Boss ca 50 miljoner och i Är ska vi omsÀtta 65 miljoner, nÀr vi lyckas med det Äker hela företaget till New York för att fira. Vi har Àven lagt en ny treÄrsplan och i den ligger mÄlet att nÄ 100 miljoner i omsÀttning. För att nÄ detta behöver vi ha rÀtt medarbetare med rÀtt attityd och instÀllning, och dÄ vi anser att personalen Àr det viktigaste vi har ser vi hela tiden till att utveckla vÄra medarbetares humankapital.

NÀr du börjar pÄ Happy Boss kommer du att fÄ en tydlig karriÀrsplan som strÀcker sig tre Är framÄt, dÀr du ser hur din utveckling pÄ Happy Boss kommer att se ut.

 

ARBETSUPPGIFTER

Som affÀrsomrÄdesansvarig inom IT hos oss kommer du att framförallt hjÀlpa till med att bygga upp affÀrsomrÄdet IT.  Samt vara ansvarig för försÀljning mot nya och befintliga företagskunder nÀr det gÀller vÄra IT lösningar. Du kommer frÀmst att arbeta mot smÄ- och mellanstora företag inom hela stor-stockholm. Du kommer Àven att ansvara för hela sÀljprocessen frÄn att boka möte till avslut och uppföljning.

 

PROFIL

 

PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som tycker om att arbeta med försÀljning och Àr mycket mÄlinriktad. Vidare ser vi att du Àr prestigelös och orÀdd och har inga problem att gÄ utanför din trygghetszon. Du gillar högt tempo och tycker det Àr kul att trÀffa mÀnniskor. Du Àlskar försÀljning och trivs i en miljö dÀr det Àr fokus pÄ affÀrer hela tiden.

Det kommer krÀvas att du Àr sjÀlvgÄende som person dÄ detta Àr ett fritt och sjÀlvstÀndigt arbete men du har en sÀljchef som kommer coacha dig. Vi hoppas ocksÄ att du Àr kreativ och gÀrna kommer med egna idéer och aktivt söker nya möjligheter för att nÄ dina mÄl. Det viktigaste i den hÀr rollen Àr din personlighet men vi kommer Àven att lÀgga stor vikt pÄ att du lÀtt kan pÄvisa bra uppnÄdda resultat frÄn dina tidigare arbeten.

KRAV

 

ANSÖKAN

Du Àr vÀlkommen med Din ansökan snarast dÄ urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehÄlla CV och ett personligt brev och gÀrna foto.

Ansökan endast via e-post patrick.theorell@happyboss.se

 

VÄLKOMMEN ATT SÖKA!

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!