ACCOUNT MANAGER MED INRIKTNING PROFILPRODUKTER

 

 

OM FÖRETAGET

Happy Boss har blivit tilldelade flertalet utmärkelser sedan starten för 5 år sen, vi har exempelvis blivit DI Gasell samt nominerade till Entrepeneur of the Year.

Vi på Happy Boss har lång erfarenhet av att hjälpa företag effektivisera sina kontorslösningar och vi vet vad som verkligen krävs för att kunden ska vara nöjd. Vi är experter på relationsförsäljning som vi vet är det allra viktigaste inom försäljning.

Happy Boss erbjuder ett och samma avtal för företagets all kontorsteknik där service ingår. Vi hjälper företag att hitta den bästa lösningen inom IT, dokumenthantering, telefonilösningar, konferensteknik, facilitylösningar som kaffe- och vattenmaskiner och lokalvård. Vi erbjuder även bemanning samt profil- och presentreklam.

Happy Boss är ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör mycket roliga aktiviteter ihop. Vi har skapat något vi kallar Living Happy Boss som innebär att vi har roligt under arbetsdagarna, men även utanför arbetstid. Varje medarbetare är unik och vi försöker se till att alla trivs och utvecklas. Exempel på aktiviteter vi gör ihop är resor, seglingar, fotboll, öl- och champagneprovningar och golftävlingar.

Förra året omsatte Happy Boss ca 50 miljoner och i år ska vi omsätta 65 miljoner, när vi lyckas med det åker hela företaget till New York för att fira. Vi har även lagt en ny treårsplan och i den ligger målet att nå 100 miljoner i omsättning. För att nå detta behöver vi ha rätt medarbetare med rätt attityd och inställning, och då vi anser att personalen är det viktigaste vi har ser vi hela tiden till att utveckla våra medarbetares humankapital.

När du börjar på Happy Boss kommer du att få en tydlig karriärsplan som sträcker sig tre år framåt, där du ser hur din utveckling på Happy Boss kommer att se ut.

 

ARBETSUPPGIFTER

Som Account Manager med inriktning Profilprodukter hos oss ansvarar du för försäljning mot nya och befintliga företagskunder av produkter inom alla våra affärsområden. Men du kommer att fokusera på profil och presentreklam. Du kommer att få dedikerade kunder som handlar av Happy Boss idag och dessa ska du utveckla, men du ska även ha ett stort kontaktnät och gamla kunder som du ska sälja produkterna på.

Du kommer främst att arbeta mot små- och mellanstora företag inom hela stor Stockholm. Du ansvarar för hela säljprocessen från att boka möte till avslut och uppföljning, men till din hjälp har du våra affärsområdesansvariga på de områden som du inte kan själv.

Du har en egen säljbudget som du ska sträva att nå varje månad.

Det här är ett spännande och utmanande uppdrag och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter i en framgångsrik nytänkande organisation. Vi kommer hjälpa dig att prestera så pass bra att vi får belöna dig med vidareutveckling avseende andra roller såsom Key Account Manager, Teamledare.

 

PROFIL

– Kvinna/man omkring 25-35år.

– Bakgrund från försäljning av profilprodukter och presentreklam.

– Gärna idrottat på högnivå, ser vi som meriterande.

 

PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som tycker om att arbeta med försäljning och är mycket målinriktad. Vidare ser vi att du är prestigelös och orädd och har inga problem att gå utanför din trygghetszon. Du gillar högt tempo och tycker det är kul att träffa människor. Du älskar försäljning och trivs i en miljö där det är fokus på affärer hela tiden.

Det kommer krävas att du är självgående som person då detta är ett fritt och självständigt arbete men du har en säljchef som kommer coacha dig. Du kommer ingå i ett säljteam på 10 säljare. Vi tror också att du är kreativ och gärna kommer med egna idéer och aktivt söker nya möjligheter för att nå dina mål. Det viktigaste i den här rollen är din personlighet men vi kommer att lägga stor vikt ifrån att du lätt kan påvisa bra uppnådda resultat från dina tidigare arbeten.

 

KRAV

Ha arbetat med försäljning av profil och presentreklam i minst 3 år

Körkort

 

VAD ERBJUDER HAPPY BOSS DIG

En karriärplan på 5 år

Utbildning

Fast lön med provision (vi har inget tak på hur mkt du kan tjäna, vår bäst betalda säljare kommer ifrån Profil och presentreklambranschen och tjänade 1,3 miljoner förra året.)

Dator och mobil

Gymkort

Happy boss sitter i fina kontor i Solna business park

 

ANSÖKAN

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev och gärna foto.

Ansökan endast via e-post patrick@happyboss.se

För mer frågor ring Patrick Theorell 076 0000 300

VÄLKOMMEN ATT SÖKA!

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!