Nöjda kunder är det viktigaste för oss.

Här är några av dem.

Flexibla helhetslösningar lockade Vanderbilt att välja Happy Boss

 

Under många år hade James Milne, inköpare på säkerhetsföretaget Vanderbilt, ett flertal leverantörer att hålla reda på när det kommer till inköp av till exempel copyprinters, städning, IT-utrustning och kaffemaskiner. Sedan en tid tillbaka använder de istället effektiva helhetslösningar från Happy Boss.

– Det har underlättat mitt arbete rejält, jag har en bättre överblick av det vi köper in och ett högt förtroende för leverantören, säger James Milne.

 

Det amerikanskägda Vanderbilt startades 2012 och är ett världsledande företag inom säkerhetslösningar. De levererar bland annat övervakningskameror, passerkortslösningar och inbrottslarm till en rad olika branscher – som inom vården, myndigheter och skolor. På det svenska kontoret i Solna jobbar James Milne, med att köpa in allt som behövs på en arbetsplats. Det handlar om både tjänster och produkter, alltifrån kaffemaskiner, skrivare, städning, växter och inredning – som idag köps in från ett och samma ställe, Happy Boss.

– Vi valde Happy Boss för att de har allt i ett. Tidigare hade vi en leverantör per produkt eller tjänst vi köpte in. Det var en mängd olika fakturor, avtal och kontaktpersoner att hålla reda på, nu har vi 10-12 färre fakturor per månad. Vi började med att köpa in en frankeringsmaskin och fick därefter en god kontakt med säljaren och på den vägen är det, säger James.

 

Förtroendet väger tungt

När James skulle välja ny leverantör av kontorsrelaterade material och tjänster till Vanderbilt var det viktigt att han skulle få förtroende för den nya leverantören och att de skulle ha en bra dialog. Idag, tre år efter att frankeringsmaskinen beställdes, är James mycket nöjd över beslutet att använda sig av Happy Boss helhetslösning.

– Det är enkelt att samarbeta med Happy Boss och jag kan verkligen lita på att de levererar. Det vi kommer överens om återspeglar sig alltid i verkligheten. Jag har högt förtroende för vår kontaktperson Josef Elias, som är extremt kunnig och har god kännedom om tjänsterna och produkterna de tillhandahåller, säger James.

 

James är dessutom nöjd med flexibiliteten kring helhetslösningen och den snabba servicen, om det dyker upp ett problem är det enkelt att få hjälp.

– Tidigare behövde jag kontakta flera olika personer för ett ändamål, nu räcker det med att ringa ett nummer och jag får en lösning omgående. Happy Boss är snabba, smidiga och enkla att jobba med, säger James.

 

Josef Elias har arbetat med Vanderbilt sedan de valde att teckna avtal och menar att samarbetet har gått väldigt bra. Happy Boss levererar bland annat produkter och tjänster inom affärsområdet Facility, där till exempel städning, växthantering, återvinning och bemanning ingår. De levererar också skrivare, kaffemaskiner och digital skyltning.

– Vanderbilt är en fantastisk organisation och vi har ett gott samarbete. James och jag har fått bra kontakt och kan alltid ha en öppen dialog, säger Josef Elias, teamchef på Happy Boss.

James Milne

Facility Manager

Vi på ERA Lindhagen har valt Happy Boss som leverantör av allt vårt kontorsmaterial, copyprinter och kaffemaskin, digital skyltning. Jag upplever dem som väldigt professionella och enkla att ha att göra med. Vi är väldigt nöjda kunder till Happy Boss!

Cristo Savidis

Kontorschef

Vi har valt Happy Boss som leverantör av allt vårt kontorsmaterial, copyprinter och kaffemaskin, och det bästa med dem är deras höga service! Alla leveranser sker snabbt och smidigt och jag tycker dom arbetar väldigt professionellt. Det spelar ingen roll vad det är, dom är kunniga på allt. Vi är väldigt nöjda kunder till Happy Boss!

Carolin Björk

Insköpsansvarig

Vi är mycket nöjda med Happy Boss som helhetsleverantör av alla våra copyprinters, högvolymsprinter samt konferensrum.

Jag upplever dem som väldigt professionella och enkla att ha att göra med. Dem är väldigt snabba på service och återkopplar vad det än kan vara.

Happy Boss gör även det där lilla extra som jag uppskattar hos en leverantör.

Linus Axelsson

IT Chef

Vi har valt Happy Boss som helhetsleverantör av Copy/print eftersom de kombinerar hög kvalité med konkurrenskraftiga priser och utmärkt service. Vi är mycket nöjda med vårt val.

Elisabet Sultan

Customer Relations & Marketing Manager

Happy Boss är vår leverantör av både telefoni och copyprinter samt att vi köper kontorsmaterial från dem. Det vi uppskattar är den uppmärksamhet vi får, trots att vi är ett relativt litet bolag som inte på något sätt är några storförbrukare.
Jag kan verkligen rekommendera dem för deras trevliga bemötande och snabba service.

Jonas Rasmussen

VD

Det började med att vi hade valt en annan leverantör för våra kaffemaskiner…
Då de inte kunde hjälpa oss att dra in vatten och jag nämnde det för min kontakt på Happy Boss, som genast hjälpte till med rörmokare. Då avbeställde jag maskinerna från den andra leverantören och tog dem från Happy Boss istället.

Efter det har vi utvidgat vårt samarbete med både copyprinters, it utrustning, kontorsmaterial och AV-utrustning till våra klassrum.

Vad vi än behöver hjälp med, är det bara att ringa vår kontaktperson så löser de resten. Jag kan verkligen ge Happy Boss mina allra bästa rekommendationer.

Anna Engardt

Rektor och Förskolechef

Efter en omfattande upphandling av ny digitalpress/högvolymsmaskin valde vi att göra affär med Happy Boss.
Det var framförallt Happy Boss säljare Tobias Martín kompetens, engagemang och lyhördhet som övertygade oss.

Dessutom har vi hittat en affärsmodell som gynnar båda parter vilket kommer leda till fler affärer.

Vi är mycket nöjda med vårt val och känner att Happy Boss är en trygg och professionell leverantör med många kreativa idéer.

David Issa

VD

Happy Boss är idag leverantör på vår telefoni, posthantering och kontorsmaterial. När vi bytte telefonväxel från UNO till Happy Boss gick allt fantastiskt smidigt och utfördes till vår största belåtenhet.

Jag vill verkligen rekommendera Happy Boss för deras trevliga bemötande, snabba service och att dom håller vad de lovar.

Sara Grahn

COO

Vi är super nöjda med allt från service av skrivare till hustomte tjänsten vi använder oss av flitigt. Trevliga, snabba och hjälpsamma med ett leende varje dag!

 

Louise Bonnier

Broadgate & Stendörren Fastigheter AB

Eductus arbetar främst med arbetsmarknad, de företag som vi har sammarbetsavtal med ligger oss varmt om hjärtat speciellt om vi är överens om värdeord som leder organisationen framåt.

 

Happy Boss har skänkt ca 100 multifunktionsskrivare till Röda Korsets kretsar runtom i hela Sverige vilket för oss var avgörande när vi skulle välja kaffeleverantör då våra rehabiliteringstjänster ofta har haft nära samarbete med just Röda Korset.

 

Att njuta av en kopp kaffe, latte, cappucino, espresso eller choklad och samtidigt veta att man gör det utav ett företag som tar sitt sociala ansvar är viktigt för oss. Sen så måste det smaka bra och det gör det.

Lisa

Hls

Vi valde Happy Boss som vår leverantör för att de har ett stort utbud av produkter/tjänster, vi sparar både tid och pengar genom att samla allt hos samma leverantör. Vi är mycket nöjda över den service vi får från Happy Boss och uppskattar de snabba leveranserna.

Monica Sjövik

Ansvarig Showroom

studieframjandet

Vi på Studiefrämjandet i Stockholms Län har valt Happy Boss som leverantör av allt vårt kontorsmaterial, copyprinter, kaffemaskin, vattenmaskiner och telefoni. Jag upplever dem som väldigt professionella och enkla att ha att göra med. De uppfyller våra miljökrav samt kvalité. Servicen är väldigt snabb och alltid en snabb återkoppling. Det som har varit en stor framgång är att Happy Boss har sänkt våra kostnader samt förbättrat kvalitén i vår verksamhet. Vi är väldigt nöjda kunder till Happy Boss och nöjda med vår kontaktperson!

Calin Imbuzean

IT och service Chef

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!