Nöjda kunder är det viktigaste för oss.

Här är några av dem.

Vi är väldigt happy med Happy Boss.

 

Just nu har vi  Digital Signage (6st),  Kaffemaskiner (2st) och copyprinters (2st) och en frankeringsmaskin via Happy Boss med en faktura på allt inklusive service.

 

Det bästa med Happy Boss är att ni håller vad ni lovar. När vi bröt avtalet med Smiling Faces så hjälpte ni oss med deras slutfaktura. Det var ett bra tecken på att ni vill var en long term partner.

 

Era anställda är väldigt trevliga och extremt lätta att prata med. Det vi är överens om muntligt speglar sig i verkligheten. Det kanske låter som en självklarhet, men så är det verkligen inte i de branscher ni är aktiva i.

 

Slutligen kan jag inte skriva något om Happy Boss utan att nämna vår säljare, Josef. Han är en fantastiskt fin kille och jag är lyckligt lottad att jag har honom som min kontakt person hos Happy Boss.

James Milne

Facility Manager

Vi på ERA Lindhagen har valt Happy Boss som leverantör av allt vårt kontorsmaterial, copyprinter och kaffemaskin, digital skyltning. Jag upplever dem som väldigt professionella och enkla att ha att göra med. Vi är väldigt nöjda kunder till Happy Boss!

Cristo Savidis

Kontorschef

Vi har valt Happy Boss som leverantör av allt vårt kontorsmaterial, copyprinter och kaffemaskin, och det bästa med dem är deras höga service! Alla leveranser sker snabbt och smidigt och jag tycker dom arbetar väldigt professionellt. Det spelar ingen roll vad det är, dom är kunniga på allt. Vi är väldigt nöjda kunder till Happy Boss!

Carolin Björk

Insköpsansvarig

Vi är mycket nöjda med Happy Boss som helhetsleverantör av alla våra copyprinters, högvolymsprinter samt konferensrum.

Jag upplever dem som väldigt professionella och enkla att ha att göra med. Dem är väldigt snabba på service och återkopplar vad det än kan vara.

Happy Boss gör även det där lilla extra som jag uppskattar hos en leverantör.

Linus Axelsson

IT Chef

Vi har valt Happy Boss som helhetsleverantör av Copy/print eftersom de kombinerar hög kvalité med konkurrenskraftiga priser och utmärkt service. Vi är mycket nöjda med vårt val.

Elisabet Sultan

Customer Relations & Marketing Manager

Happy Boss är vår leverantör av både telefoni och copyprinter samt att vi köper kontorsmaterial från dem. Det vi uppskattar är den uppmärksamhet vi får, trots att vi är ett relativt litet bolag som inte på något sätt är några storförbrukare.
Jag kan verkligen rekommendera dem för deras trevliga bemötande och snabba service.

Jonas Rasmussen

VD

Det började med att vi hade valt en annan leverantör för våra kaffemaskiner…
Då de inte kunde hjälpa oss att dra in vatten och jag nämnde det för min kontakt på Happy Boss, som genast hjälpte till med rörmokare. Då avbeställde jag maskinerna från den andra leverantören och tog dem från Happy Boss istället.

Efter det har vi utvidgat vårt samarbete med både copyprinters, it utrustning, kontorsmaterial och AV-utrustning till våra klassrum.

Vad vi än behöver hjälp med, är det bara att ringa vår kontaktperson så löser de resten. Jag kan verkligen ge Happy Boss mina allra bästa rekommendationer.

Anna Engardt

Rektor och Förskolechef

Efter en omfattande upphandling av ny digitalpress/högvolymsmaskin valde vi att göra affär med Happy Boss.
Det var framförallt Happy Boss säljare Tobias Martín kompetens, engagemang och lyhördhet som övertygade oss.

Dessutom har vi hittat en affärsmodell som gynnar båda parter vilket kommer leda till fler affärer.

Vi är mycket nöjda med vårt val och känner att Happy Boss är en trygg och professionell leverantör med många kreativa idéer.

David Issa

VD

Happy Boss är idag leverantör på vår telefoni, posthantering och kontorsmaterial. När vi bytte telefonväxel från UNO till Happy Boss gick allt fantastiskt smidigt och utfördes till vår största belåtenhet.

Jag vill verkligen rekommendera Happy Boss för deras trevliga bemötande, snabba service och att dom håller vad de lovar.

Sara Grahn

COO

Vi är super nöjda med allt från service av skrivare till hustomte tjänsten vi använder oss av flitigt. Trevliga, snabba och hjälpsamma med ett leende varje dag!

 

Louise Bonnier

Broadgate & Stendörren Fastigheter AB

Eductus arbetar främst med arbetsmarknad, de företag som vi har sammarbetsavtal med ligger oss varmt om hjärtat speciellt om vi är överens om värdeord som leder organisationen framåt.

 

Happy Boss har skänkt ca 100 multifunktionsskrivare till Röda Korsets kretsar runtom i hela Sverige vilket för oss var avgörande när vi skulle välja kaffeleverantör då våra rehabiliteringstjänster ofta har haft nära samarbete med just Röda Korset.

 

Att njuta av en kopp kaffe, latte, cappucino, espresso eller choklad och samtidigt veta att man gör det utav ett företag som tar sitt sociala ansvar är viktigt för oss. Sen så måste det smaka bra och det gör det.

Lisa

Hls

Vi valde Happy Boss som vår leverantör för att de har ett stort utbud av produkter/tjänster, vi sparar både tid och pengar genom att samla allt hos samma leverantör. Vi är mycket nöjda över den service vi får från Happy Boss och uppskattar de snabba leveranserna.

Monica Sjövik

Ansvarig Showroom

studieframjandet

Vi på Studiefrämjandet i Stockholms Län har valt Happy Boss som leverantör av allt vårt kontorsmaterial, copyprinter, kaffemaskin, vattenmaskiner och telefoni. Jag upplever dem som väldigt professionella och enkla att ha att göra med. De uppfyller våra miljökrav samt kvalité. Servicen är väldigt snabb och alltid en snabb återkoppling. Det som har varit en stor framgång är att Happy Boss har sänkt våra kostnader samt förbättrat kvalitén i vår verksamhet. Vi är väldigt nöjda kunder till Happy Boss och nöjda med vår kontaktperson!

Calin Imbuzean

IT och service Chef

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!