Our Blog

Support-tekniker sökes

 

 

Driven, strukturerad, it kunnig supporttekniker sökes till Stockholms roligaste arbetsplats, Happy Boss AB
Är du en driven person som vill jobba på en av Stockholms roligaste arbetsplatser som har höga ambitioner och mål? Är du dessutom på jakt efter en tjänst där mycket kundkontakt, projektledning och teknik ingår som en del av rollen? Sök tjänsten idag!

Om företaget:
Vi på Happy Boss har lång erfarenhet av att hjälpa företag att effektivisera företags kontorsteknik och profilprodukter och vi vet vad som verkligen krävs för att kunden ska vara nöjd. Vi är experter på relationer som vi vet är det allra viktigaste inom kundvård.
Happy Boss har möjlighet att erbjuda ett avtal för företagets all kontorsteknik där service ingår. Vi hjälper kunden att hitta den bästa lösningen inom Kaffemaskiner, IT, dokumenthantering, telefoni, konferensteknik, kontorsförbrukning, video- konferensteknik och posthantering.
Happy Boss är ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör vi mycket roliga saker ihop. Vi har skapat något vi kallar, Living Happy Boss, som går ut på att vi har kul på dagarna, men även utanför arbetstid. Varje medarbetare är unik och vi försöker se till att varje medarbetare trivs och utvecklas. Vi åker på resor tillsammans, seglingar, går på fotboll, har öl och champagneprovningar, golftävlingar etc.
2017 omsatte Happy Boss 58 miljoner kronor vi har tidigare blivit utnämnd till Di Gasell.
Vi har lagt en ny 3års plan och i den ligger målet att nå 100 miljoner i omsättning och för att nå det behöver vi ha rätt medarbetare med rätt attityd och inställning. Vi anser att personalen är det viktigaste vi har och ser därför hela tiden till att utveckla våra medarbetares humankapital.
När du börjar på Happy Boss så kommer du att få en tydlig karriärplan som sträcker sig i 3 år. Där du ser hur din utveckling på Happy Boss kommer att se ut.

Arbetsuppgifter:
I rollen som it kunnig supporttekniker kommer du vara vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du ska tycka om att ge bra service och göra det lilla extra för kunden. Viktigt att vara tydlig i kommunikationen mot kund och kollegor.
Du kommer agera 2nd linesupport och hjälpa våra kunder per telefon, mail eller på plats och om det inte löser sig delegera vidare till rätt person/funktion. Det är därefter viktigt att du följer upp alla jobb och ser till att kunden får återkoppling och är trygg med att bemöta kunder.
Du kommer vara ansvarig för våra leveranser och driftsättningar framför allt telefoni, it samt print och tillhörande mjukvaror. Mycket kan göras på distans men det ingår även att åka ut på plats.
Vid större leveranser kommer du från tid till annan få agera projektledare och då även av tjänster som inte är it relaterade om de ingår i leveransen.
I arbetet ingår även en del administration så som att registrera ärenden i vårt servicesystem samt ärendehanteringssystem samt att avrapportera och fakturera utförda serviceärenden.
Avdelningen är uppbyggd för att kunna avlasta varandra vid toppar och dalar så du får inte vara rädd för att ta i lite extra och gå utanför din trygghetszon.
Du kommer ha stora möjligheter att växa inom bolaget då vi har flera olika områden att utbilda sig i.

Profil:
• Ha hög IT-kompetens (du ska kunna installera t.ex skrivare och förstå nätverk)
• Arbetat med support (inom telefoni, it eller print är det meriterande)
• Ordningsam
• Gilla och göra det lilla extra och prata med kunder
• Gilla högt tempo
• Tekniskt intresse och kunnande
• Svenska och Engelska i tal och skrift

 

Övrig information:
Skicka in din cv och en ansökan till fredrik.belfrage@happyboss.se
Hemsida www.happyboss.se
Kontakt Fredrik Belfrage
Tele 076 0000 310
Ort Solna
Tillträde Snarast

 

 

 

 

 

Tags:

Show Comments (0)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!